promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szörnyű káromkodás A mi kis falunk forgatásán, Lengyel Tamás nem bírta visszafogni magát
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lengyel Tamás visszatért Pajkaszegre, és alaposan megnehezítette a stáb munkáját. Színésztársai sokszor nem bírták ki nevetés nélkül.

Visszatért az RTL-re A mi kis falunk 7. évada. Az ország kedvenc falus sorozata továbbra is töretlen népszerűséggel fut a csatornán, a 12. héten szó szerint tarolt az aktuális epizód. A március 25-én vetített rész a 7. évad eddigi legmagasabb közönségarányát produkálta, mi több, az elmúlt egy évben nem tudott ilyen jó nézettséget elérni, mint most:

miközben a teljes lakosságot tekintve 764 ezren követték az epizódot, addig a kereskedelmileg kiemelt célcsoportban 261 ezren voltak kíváncsiak a pajkaszegiek történetére.

A 7. évad 8. epizódjában végre visszatért az egyik közönségkedvenc karakter, Gyuri. Lengyel Tamás figurája akkor hagyta el a falut, amikor felesége, Rozi megszülte közös gyermekeiket.

Egy nagyon érdekes crossover utalást is kaptunk a legutóbbi A mi kis falunk-részben, hiszen Gyuri az egyik jelenetben azt mondta, hogy Erika az utóbbi időben átvette tőle fociedzéseket. Ezzel burkoltan a Gókirályság című sorozatra utalt, ahol az Erikát alakító Lovas Rozi egy női fociedzőt alakít.

Lengyel Tamás visszatérésének minden bizonnyal nemcsak a nézők, de a színésztársai is nagyon örültek, de hozzá kell tenni, hogy a humoros színész igencsak megnehezítette a stáb munkáját a forgatáson. Az alkotógárda többször is hangos nevetésben tört ki Tamás egy-egy bakija miatt, és sokszor a színészek is káromkodtak már kínjukban. Erről egy igen parádés bakivideót állított össze a csatorna, amit az alábbi videóban meg is nézhettek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás