promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes dolog történt III. Károllyal, azonnal kellett cselekedni, mivel ekkora elírást ritkán vétenek - valaki nagyon elszámította magát
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Valaki nagyon elszámította magát III. Károly címeit illetően.

Az utóbbi időben Nagy-Britanniában minden a király és a koronázás körül mozog, na persze mindez megspékelve Meghan Markle és Harry herceg csatlakozásával is a ceremóniához, utóbbi azonban kétséges, egyelőre nem lehet tudni, hogy a sussexiek ott lesznek-e a koronázási ünnepségen. Afelől viszont nem lehet kétségünk, hogy bármi változás is álljon be a helyzetben, azonnal értesülni fogunk róla valamelyik újság lapjain vagy éppen valamelyik brit királyi család szakértőtől.

A szakértők pedig már bőszen mondják a teóriáikat, hogy mi lesz akkor, ha a hercegi pár megjelenik, és mi lesz akkor, ha nem tudnak részt venni a fontos eseményen. Sokan pedig egyetértenek abban, hogy ez lehet az utolsó esély Meghannak és Harrynek, illetve Károlyéknak, hogy ki tudjanak békülni a végén.

Annyit már lehet tudni, hogy a sussexiek megkapták a meghívókat az eseményre, amely az előzetes bejelentések szerint május 6-án lesz majd, és így alig egy hónap van hátra, a szervezés pedig óriási fordulatszámon pörög, hiszen legutoljára hetven évvel ezelőtt volt koronázás Nagy-Britanniában. Óriási médiaérdeklődés övezi amúgy az eseményt.

Közben egy hiba, illetve baki is becsúszott a gépezetbe, ugyanis a frissen nyomott imakönyvekben Angliában III. Károly nevéhez Franciaországot és Írországot is beírták, így a szöveg szerint ezeknek az országoknak is a királya lett. A kiadó azonnal cselekedett, az imakönyv kiadását leállították. A királyt hibásan Anglia, Franciaország és Írország uralkodójaként tüntették fel, és a felsorolásból kihagyták Skóciát és Wales-t - írja a Hetek.

A kiadó természetesen azt is hozzátette, hogy a kiküldött könyveket kicserélik, és bárki kéri visszatérítik az árát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás