promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége! Meghan Markle és Harry herceg brutális tervéről bennfentesek nyilatkoztak őszintén - szaftos részletek derülhetnek majd ki a családról
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lehet, hogy nagy botrányok elé nézünk.

Úgy tűnik, hogy itt a találgatások vége, hogy elkészül-e az a memoár Harry herceg részéről, amellyel kapcsolatban már korábban botrányokról írtak. Fontos részletek jöttek bennfentesek részéről a készülő könyv kapcsán.

Már korábban is rengeteget cikkeztek róla az újságok és bulvárlapok, hogy Harry herceg készülő memoárjában elképesztő titkokról rántja majd le a leplet, talán az egész család botrányspirálba is kerülhet az önéletírás révén, amely valószínűleg kendőzetlen őszinteséggel beszél majd a családi viszonyokról is, természetesen a műfaj határaihoz mérten Harry szemszögéből láttatva az ügyeket, témákat és történéseket.

A Page Six nyomán a Híradó írta meg, hogy bizony veszélyes bombákat tartogathat az önéletrajzi ihletettségű írás. A New York-i kiadó egyik bennfentese pedig egyenesen úgy nyilatkozott, hog szaftos lesz.

Sőt, egy másik bennfentes megszólalásait is közölte a lap, aki úgy nyilatkozott, hogy nagyon sok új történet kerül bele a könyvbe Harry múltjáról, amelyekről eddig sehol nem esett szó a nyilvánosság előtt, a forrás egyúttal azt is hozzátette, hogy van benne néhány tartalom, amely miatt bizony aggódnia kell majd a családnak is.

A könyv valószínűleg azonnal bestseller lesz, ám hogy a szaftos részletek határait is értsük, Harry korábban elárulta, hogy mindent megtesz, hogy ne kerüljön bele semmi becsmérlő nagymamájáról, őfelségéről, II. Erzsébetről. A memoár 2022 őszén jelenik meg a tervek szerint, méghozzá J.R. Moehringer szellemíró közreműködésével.

Még több sokkoló érdekesség érdekel a brit királyi családról?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás