promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csuja Imre szakáll nélkül? Szenzációs videó található a Youtube-on A mi kis falunk sztárjának fiatalkorából
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajon láttad már a legendás magyar színészt szakáll nélkül? Így képzelted el A mi kis falunk sztárját?

Csuja Imre manapság az egyik legismertebb magyar színész, aki meghallja jellegzetes orgánumát, azonnal beugrik a szemei elé Csuja Imre, megeshet, hogy éppen Pajkaszeg polgármestereként, hiszen az elmúlt időszakban Magyarországon a legtöbben A mi kis falunk című sorozatban láthatták őt a képernyőn az RTL Klub műsorán. Abban a sorozatban, amely elképesztő népszerűségnek örvend hazánkban, és amelyet a festői szépségű kis településen (amely valójában Esztergomhoz tarrtozik), Pilisszentléleken forgatnak.

A sorozat 2017-ben indult, és az elmúlt években annyira ismert lett, hogy talán nincs is olyan ember széles e hazában, aki legalább egy szereplőt ne tudna felsorolni a szériából.

De Csuja Imre nevéhez az elmúlt évtizedekben elképesztően ikonikus karakterek kapcsolhatók, mint például az Üvegtigris-filmekből Csoki, de rögtön említhetnénk is a Valami Amerika-filmeket, ahol szintén ikonikus alakítást nyújt a közönségkedvenc, aki nem mindig nézett ki így, nem mindig volt szakállas, mint ahogy retinánkba éget már. És akkor még nem is soroltuk fel, hogy hány híres színésznek kölcsönözte ő a hangját szinkronszínészként.

Az 1960-ban született színészt 1985-ben láthatták például már a Gyalogbéka című sorozatban, ahol bizony még nem viselt szakállat. A látvány persze első blikkre nagyon fura lehet, mindazonáltal Csuja Imre jellegzetes hangját hallva már meg is érkeztünk, tudjuk, hogy kiről van szó.

Íme egy jelenet a filmből:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás