promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durván megöregedett a Taxi filmek Gibert felügyelője, így néz ki 74 évesen a magyarok kedvence
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Manapság szinte rá se lehet ismerni a színészre, aki Gibert felügyelőt alakította a Taxi-szériában.

Magyarországon is milliók imádják a Taxi filmeket, amikben megismerhettük Émilien (Frédéric Diefenthal) és Daniel (Samy Naceri - aki ÍGY néz ki manapság) őrülten mókás, taxis-rendőrös kalandjait. Persze a mellékszereplők is nagyon viccesek voltak, mindenképp kiemelkedett közülük Gibert felügyelő karaktere, aki egy nagyon szerethető idióta volt – itt lehet megnézni az egyik legikonikusabb jelenetet, amiben szerepelt:

Gibert felügyelőt Bernard Farcy alakította a Taxi-széria mind az 5 részében, igazi közönségkedvenc figuráról van szó, aminek jókat lehetett nevetni a baromságain. A hazai rajongók is nagyon kedvelik őt, hiszen szinte bármikor is szólalt meg a filmekben, akkor biztos, hogy a térdünket csapkodva hahotáztunk a hülyeségein, és a helyenként elég érzéketlen, bunkó stílusán.

Bernard Farcy jelenleg 74 éves, és még mindig nagy sztár Franciaországban, pedig már elég ritkán szerepel filmekben. Utoljára pont, hogy a 2018-as Taxi 5-ben láthatta őt a nagyközönség, azóta pedig csupán egy rövidfilmet forgatott – illetve idén kerül bemutatásra egy újabb rövidfilmje is, szóval aktív, csak egyáltalán nem annyira, mint pár évvel korábban.

A mondhatni legendás színész, aki a Farkasok szövetsége, illetve egyebek között az Asterix és Obelix: A Kleopátra küldetés című filmekben is szerepelt, rengeteget változott az utóbbi években, de ez természetes, hiszen az öregedés elől senki sem tud elmenekülni, maximum csak annak a látszatát tudja kelteni. A Taxi-széria Gibert felügyelője, Bernard Farcy úgy tűnik, hogy jól érzi magát, remek egészségnek örvend, ennek pedig biztos, hogy nagyon örülnek a rajongói, akik remélek, hogy a jövőben sűrűbben vállal majd szerepeket.

Így néz ki manapság a még mindig aktív Bernard Farcy (aki amúgy 1,92 méter magas, hátha valaki esetleg ezen morfondírozott a Taxi-széria nézése közben):


Kép: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás