promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki 52 évesen Méregcsók, a Batman-filmek oltári szépségű főgonosza, akitől magyar nézők tízezrei olvadtak el a kilencvenes években
Borítókép:  BATMAN & ROBIN USA 1997 / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

26 évvel ezelőtt készült el a Földkerekség egyik legmegosztóbb Batman-filmje, így néz ki most a legszebb főgonosz.

Batman első szereplése még egy 1939-ben képregényben volt, azóta a karakter óriási utat járt be mind a képregények világában, mind pedig a fimvásznon. Batman a képernyőn több tucat különböző alakban jelent meg már, legutóbb Robert Pattinson bújt a bőregér szerepébe, előtte pedig a mindig zseniális Christian Bale adta át magát a lelkeket rabul ejtő maskarának, amelynek viselője mindig arra hajt, hogy a világot megpróbálja visszazökkenteni egy sosem létezett ideális állapotba.

A képernyőn, mint mozifilmben legelőször az 1943-ban láthattuk hősünket, a film egy egész más szemszögből viszi vászonra hősünket, a filmet is úgy kell nézni, hogy a negyvenes években bizony másra fókuszáltunk mint manapság. Azért akadnak benne nagyon különleges dolgok, mint például az, hogy egy nagyon régi órán keresztül juthatunk hősünk titkos bunkerébe.

A leginkább jellegzetes és néha a mai szemmel már megmosolyogtató Batman-figurák a kilencvenes években ekrültek a filmvászonra, illetve ezekben a filmekben a főgonoszok is nagyon furcsán voltak magukkal ragadók, így például Arnold Schwarzenegger Mr. Fagy-ja, vagy éppen Méregcsók, akik az 1997-ben bemutatott Batman és Robinban léptek elénk, már több mint 26 évvel ezelőtt. Az értékelések alapján ez az egyik legmegosztóbb Batman-film, amely valaha is napvilágot látott.

Emlékeztek még Méregcsókra? Róla sokan elfelejtették, hogy a Kill Bill és a Ponyvaregény sztárja, Uma Thurman alakította. Így néz ki most a rengeteg ikonikus szerepet maga mögött tudó színésznő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás