promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Ez Cápatörténelmi ajánlat!” - az egész céget felvásárolná Lakatos István, annyira tetszik neki
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Olyan ajánlat hangzik el a Cápák között-ben, amihez hasonló még soha nem volt a műsor történetében.

Elérkeztünk a Cápák között 5. évadának végéhez, ugyanis április 2-án, vasárnap este lesz a záróepizód. Viszont az RTL üzleti showműsora annyira sikeres nemcsak a vállalkozók, de a nézők körében is, hogy a csatorna úgy döntött, ismét megnyitják a jelentkezést. Magyarán érkezik majd a Cápák között 6. évada is, és IDE kattintva lehet is rá jelentkezni.

Az utolsó előtti adást ezen a vasárnap láthatjuk, amiben ismét sor kerül egy rendhagyó ajánlatra. Ez az évad igen sok meglepetést tartogatott már eddig is: volt olyan, hogy a Cápák nem a vállalkozó bizniszébe akartak pénzt fektetni, hanem állást ajánlottak az illetőnek, de olyat is halottunk már, hogy az egyik befektető úgy akart tulajdonrészt kapni az egyik cégből, hogy nem adott volna bele pénzt.

Lakatos István Chrobák Adrián cégébe, a Cleanspire-be akart beszállni nem mindennapi ajánlatával: egy forintot nem fizet, de mekkora részesedést kap, ha a piacon lévő legnagyobb céget „megszerzi” neki? A vállalkozó elutasította az ajánlatot.

Most ismét a számok embere tesz egy olyan ajánlatot, ami igen izgalmasan hangzik, de valószínűleg erre sem fog rábólintani a vállalkozó. Lakatos Istvánnak ugyanis annyira megtetszik az egyik cég, hogy hajlandó lenne felvásárolni az egészet, és megkéri a vállalkozókat, hogy mondjanak egy összeget a 100 százalékért.

„Ez Cápatörténelmi ajánlat!”

- reagál rá Moldován András, de az nem derül ki a reklámvideóból, miként válaszolnak erre a pitchelők.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás