promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marvel Kapitány kicsapta a hetyke cickóit, a gyönyörűségek átütik a felsőjét
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egyik amerikai divatlap a szexi ragadozó Brie Larson villantásával készül Marvel Kapitány idei eljövetelére.

Még mindig csak 33 esztendős, de a 2015-ös A szobában nyújtott alakításáért elnyert Oscar-díjának köszönhetően igazi hollywoodi veteránnak tekinthető Brie Larson. A minimum tehetségesnek aposztrofálható színésznő már évek óta tagja a filmvilág élvonalának, köszönhetően remek drámai érzékének, egyedülálló intelligenciájából fakadó humorának. Továbbá örömteli, hogy nem derogál számára a fősodrat kiszolgálása érdekében tett munkája: teljes odaadással alakítja Carol Denvers-t a Marvel képregények alkotta filmes univerzumban. 

Több éves kihagyás után idén harmadik alkalommal alakítja majd a mozivásznon Marvel Kapitányt. Brie Larson eddig egy saját filmben, és az eredeti Bosszúállók csapat hattyúdalának szánt Végjátékban alakíthatta kedvenc karakterét, akivel az erős nő eszményképének köszönhetően is tudott könnyen azonosulni. Az univerzum legerősebb nője az idén ősszel érkező blockbusterben több szupererejű társát próbálja meg majd felkarolni, melynek kerettörténetét alighanem továbbra is a skrull és a kree faj harca fogja szolgáltatni. 

Marvel Kapitány és társai legújabb kalandjáig még félévnél is több van hátra, sőt, előbb jönnek még május elején a Galaxis őrzői is. Ennek ellenére az egyik amerikai divatlap, a Harper's Bazaar máris igyekszik meglovagolni Larson népszerűségét. A havi magazin olyan sorba állt be azzal, hogy címlap fotózásra invitálta hősnőnket, mint az Elle, a Vanity Fair vagy a Hollywood Reporter. 

A szexi Brie mindenféle szégyenlősségét leküzdve a retro ruhák tömkelege mellett egy áttetsző felsőt is felpróbált. A felvételek tanúsága szerint szándékosan felejtett el melltartót is felvenni hozzá, amelynek köszönhetően megcsodálhatjuk elképesztően szép természetes melleit. 

Már most kíváncsian várjuk, hogy a demoképek mellett milyen izgalmas szögekből tekinthetjük majd meg Marvel Kapitányt a jövő havi megjelenést követően.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás