promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyot robbantott az egyik magyar csatorna, tömegek fognak átkapcsolni ezekért a műsorokért
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Váratlant húzott a magyar tv-csatorna, ez könnyen átcsábíthatja a tv-nézőket.

Miközben az RTL és a TV2 a szokásos cicaharcukat vívják a nézettségért - bár ezt harcnak nem neveznénk, hiszen a TV2 már hetek óta egyeduralkodóként tapossa a konkurencia fejét -, a háttérben nagy dobásra készül az egyik magyar csatorna. Az AMC Network International nyilvánosságra hozta, hogy milyen műsorokkal készül a közeljövőben, és azt kell mondanunk, hogy ez könnyen feltornászhatja majd a Spektrum nézettségét is.

Március 27-én, szombaton (vagyis pont a színházi világnapon - a szerk.) 21:50-kor debütál a csatornán a Nyílt lapokkal című talkshow, ami tulajdonképpen egy rendhagyó kártyaparti, ahol minden résztvevő nyílt lapokkal játszik. A 10 részes sorozat lényege, hogy minden epizódjában 4-4 színész ül le egy asztalhoz, és egy kérdésekkel teli kártyapaklival találják szemben magukat; a kártyákon olyan kérdések lesznek, amiket a nézők tettek fel nekik. Az Örkény Színház színészei egymás után húznak lapot, felolvassák a kérdést, amivel akkor találkoznak először, és amelyre aztán válaszolniuk is kell. A kérdés elősorban mindig annak szól, aki húzta, de ha az asztaltársaság többi tagjának is van mondanivalója a témáról, akkor ők is becsatlakozhatnak a válaszba, épp úgy, mintha valódi kártyajáték közben beszélgetnének.

Igen sok kérdés gyűlt össze a forgatásig, több, mint 1000 kártya lesz majd a talkshowban, szóval lesz miről csevegnie a színészeknek. A felvétel kezdetére több, mint 1000 kérdés gyűlt össze, így bőven volt miből válogatni. A Nyílt lapokkal-ban olyan színművészek lesznek láthatók, mint Csuja Imre, Mácsai Pál, Pogány Judit, Tenki Réka, Gálffi László, Patkós Márton és Hámori Gabriella is.

Ez viszont csak az örömteli bejelentés egyik fele: a Spektrum visszahozza az egyik legnépszerűbb műsorukat, a DTK: Elviszlek magammal-t is. D. Tóth Kriszta március 26-tól újra ismert embereket fog furikázni, többek között beszélgetni fog Koltai Róberttel, Kormos Anettel és Spáh Dáviddal is.

Az előző évadban Peller Anna is szerepelt, aki a beszélgetés során elmondta, hogy jó ember akar lenni, és azt akarja, hogy szeressék őt az emberek:

„szeressetek b*sszátok meg!”

- mondta az adásban, amibe alább hallgathattok bele:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás