promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most Bruce Willis gyönyörű lánya az Armageddonból, Liv Tyler még mindig bámulatosan szép

Így néz ki most Bruce Willis gyönyörű lánya az Armageddonból, Liv Tyler még mindig bámulatosan szép

Zene, Film & Kultúra

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Liv Tyler már 45 éves, de most is olyan gyönyörű, mint A Gyűrűk Ura-trilógiában.

Magyarországon is sokan szeretik az 1998-as Armageddon című katasztrófafilmet, amiben Bruce Willis és a csapata megmentik a világot egy hatalmas aszteroidától. Az izgalmas és látványos alkotás vége meglepően megható, rengeteg nézőnek könnyeket csalt a szemébe az apa-lánya kapcsolat, amit tökéletesen hozott Bruce Willis, illetve a lányát alakító Liv Tyler – akit amúgy A Gyűrűk Ura-trilógiából is ismerhet a hazai közönség.

Liv Tyler köztudottan az Aerosmith énekesének, Steven Tylernek a gyermeke, de ezt csak 8 éves korában tudta meg a színésznő, addig titkolta előle az édesanyja, aki egykor Playmate volt – a nő nem akarta, hogy az akkoriban súlyos alkohol- és drogfüggő rocksztár negatív hatással legyen a kislányra, de végül kiderült az igazság.

Liv Tyler modellként kezdte a professzionális karrierjét még tiniként, majd a színészetet választotta, és a '90-es években nagyon felkapta őt Hollywood, több főszerepet is kapott a szépsége, és a tehetsége miatt – sőt, még az Aerosmith ikonikus videóklipjében, a „Crazy”-ben is szerepelt, ezzel pedig az egész világ megismerte az arcát.

Az igazi, nagy áttörést a kétezres évek elején bemutatott A Gyűrűk Ura-trilógia hozta meg neki, amiben Arwen karakterét alakította – 2008-ban pedig ő volt a Hulk szerelme A hihetetlen Hulk című filmben, de sajnos azóta se tért vissza a Marvel világába.

Liv Tyler jelenleg 3 gyermek boldog édesanyja, és ugyan még rendszeresen színészkedik, sajnos egyre ritkábban láthatjuk őt, hiszen leginkább sorozatokban szerepel, de azokban sem sűrűn, mivel szeretne minél több időt tölteni a szeretett családjával.

Liv Tyler már 45 éves, és még mindig csodálatosan szép, szinte egy kicsit sem öregedett – így néz ki manapság a színésznő:

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás