promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most Bruce Willis gyönyörű lánya az Armageddonból, Liv Tyler még mindig bámulatosan szép
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Liv Tyler már 45 éves, de most is olyan gyönyörű, mint A Gyűrűk Ura-trilógiában.

Magyarországon is sokan szeretik az 1998-as Armageddon című katasztrófafilmet, amiben Bruce Willis és a csapata megmentik a világot egy hatalmas aszteroidától. Az izgalmas és látványos alkotás vége meglepően megható, rengeteg nézőnek könnyeket csalt a szemébe az apa-lánya kapcsolat, amit tökéletesen hozott Bruce Willis, illetve a lányát alakító Liv Tyler – akit amúgy A Gyűrűk Ura-trilógiából is ismerhet a hazai közönség.

Liv Tyler köztudottan az Aerosmith énekesének, Steven Tylernek a gyermeke, de ezt csak 8 éves korában tudta meg a színésznő, addig titkolta előle az édesanyja, aki egykor Playmate volt – a nő nem akarta, hogy az akkoriban súlyos alkohol- és drogfüggő rocksztár negatív hatással legyen a kislányra, de végül kiderült az igazság.

Liv Tyler modellként kezdte a professzionális karrierjét még tiniként, majd a színészetet választotta, és a '90-es években nagyon felkapta őt Hollywood, több főszerepet is kapott a szépsége, és a tehetsége miatt – sőt, még az Aerosmith ikonikus videóklipjében, a „Crazy”-ben is szerepelt, ezzel pedig az egész világ megismerte az arcát.

Az igazi, nagy áttörést a kétezres évek elején bemutatott A Gyűrűk Ura-trilógia hozta meg neki, amiben Arwen karakterét alakította – 2008-ban pedig ő volt a Hulk szerelme A hihetetlen Hulk című filmben, de sajnos azóta se tért vissza a Marvel világába.

Liv Tyler jelenleg 3 gyermek boldog édesanyja, és ugyan még rendszeresen színészkedik, sajnos egyre ritkábban láthatjuk őt, hiszen leginkább sorozatokban szerepel, de azokban sem sűrűn, mivel szeretne minél több időt tölteni a szeretett családjával.

Liv Tyler már 45 éves, és még mindig csodálatosan szép, szinte egy kicsit sem öregedett – így néz ki manapság a színésznő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás