promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elhízott, szemüveges bácsika lett A Gyűrűk Ura sztárja, így néz ki most mindenki kedvenc Samuja
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sean Astin sokat változott A Gyűrűk Ura óta, de még mindig imádják őt a rajongók.

Magyarországon is hatalmas sikert aratott a kétezres évek elején a J. R. R. Tolkien könyvein alapuló A Gyűrűk Ura-trilógia, amit a zseniális Peter Jackson rendezett. Az epikus filmsorozat lelkének számított Zsákos Frodó (Elijah Wood) és Csavardi Samu (Sean Astin) minden akadályt leküzdő barátsága – a két színész a való életben is igazán jó barátok lettek, manapság is tartják a kapcsolatot.

A minap bejelentették, hogy a Warner Bros. stúdió új filmeken dolgozik A Gyűrűk Ura világán belül, a hírt pedig egyszerre fogadták izgatottan, illetve félve a rajongók, hiszen az Amazonos sorozat, A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi című alkotás enyhén szólva nem mindenkinek nyerte el a tetszését – szinte lehetetlenség felülmúlni Peter Jackson nagy sikerű trilógiáját.

A Csavardi Samu szerepében tündöklő Sean Astin amúgy már gyerekként is nagyon híres volt, egyebek között a Kincsvadászok című klasszikusban is szerepelt, majd olyan alkotásokban láthattuk őt, mint a Kőbunkó vagy Az 50 első randi, amiben Adam Sandler mellett tűnt fel. Legutóbb a Stranger Things 2. évadában alkotott igazán maradandót, de jelenleg is aktívan színészkedik.

A jelenleg 51 esztendős Sean Astin rengeteget változott az utóbbi 20 évben, hiszen pocakos, szemüveges és eléggé ősz lett, de a mosolya még mindig a régi, és egy bizonyos nagypapás nyugalmat áraszt magából, akárhova is megy. Imád beszélgetni a rajongóival, és tisztában van vele, hogy örökre összeolvadt a neve Csavardi Samuval és A Gyűrűk Ura-trilógiával – ő pedig természetesen nagyon büszke erre.

Így néz ki mostanság Sean Astin:


Kép: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás