promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ritka fotó készült a nyilvánosság elől menekülő Amerikai pite-sztárról, akit Stifler mamája totál megbabonázott
Borítókép:  Profimedia/LMKMEDIA
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sztár törölte magát a közösségi médiából, de most itt egy friss fotó a 42 éves színészről, amelyen a felismerhetlenség ül az orcájára.

Hovát tűnt Paul Finch? Kérdezhetné mindenki, aki egyszer rajongott az Amerikai pite-filmekért, amelyek az ezredfordulón úgy hoztak be egy új trendet a filmes világba, hogy abból rövid időn belül forradalom lett. Jim és barátai kalandjaiból még 3 kánonbeli alkotás is történt, meg jöttek sorra a spin-offok is, amelyek a nagy műhöz csak kevés szállal kötődtek, az egyetlen, az összes Amerikai pite-filmen és spin-offon átívelő kapocs Jim faterja volt, aki az összes részben szerepelt.

A filmek szereplői közül csak kevesen futottak be nagyobb karriert, kezdetben Sean William Scott is megfordult nagyobb filmekben, majd hosszabb időre eltűnt, aki viszont szupersztári minőségbe emelkedett, ő Alyson Hannigan, aki az Így jártam anyátokkal című sitcomban is főszerepet játszott.

Aki viszont nagyon eltűnt, ő Paul Finch, azaz Eddie Kaye Thomas.

Kevés filmben szerepelt, Magyarországon épp ezért még kevésbé láthattuk őt az elmúlt években, a showbiznisztől is inkább távol tartotta magát. Elsősorban a Broadway-en láthatják őt, illetve ő Barry Robinson hangja az Amerikai fater című sorozatban is. A közösségi oldalakon nem található meg, ha van is olyan kis felület, ahol láthattok róla képet, akkor az nem személyes oldala, hanem egy-egy rajongó szájt. Ám nemrégiben kép készült róla.

Így néz ki most a sorozatbeli Paul Finch:

Fotó: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás