promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megasszonyosodott az Amerikai pite szende szépsége, így néz ki most a 44 éves Mena Suvari
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mena Suvari nem keveset változott az Amerikai pite óta.

Ahogy sok más helyen, úgy Magyarországon is igazi kultuszfilmnek számít az 1999-ben bemutatott Amerikai pite, ami zseniálisan viccesen és őszintén mutatta be, hogy mennyire ráfeszülnek a tinik a szüzességük elvesztésére. Az alkotást rendszeresen előveszik a magyarok, hogy jókat nevessenek az ikonikus pités, vagy a vadító webkamerás jeleneten, ami mondhatni beégett a retinánkba.

Az Amerikai pite egyik meghatározó szereplője volt a gyönyörűséges Mena Suvari által alakított Heather, akit Oz (Chris Klein) úgy próbált meghódítani, hogy sportoló létére akkor meglepő módon csatlakozott az énekkórushoz, majd közben rájött, hogy valóban élvezi a dolgot, és végül egymásba estek – sokan az ő szerelmi szálukat kedvelték a leginkább a nagy sikerű filmben.

Mena Suvari számára igazán különleges év volt 1999, és nemcsak az Amerikai pite miatt, hiszen akkor mutatták be az Amerikai szépség című 5 Oscar-díjjal jutalmazott drámát is, aminek ő volt az egyik fő mozgató rugója – sőt, még a film ikonikus poszterén is őt láthatjuk, ahogy vörös szirmok között fekszik meztelenül, szóval mondhatni egy csapásra szexszimbólum lett a csinos színésznőből.

Mena Suvari már 44 éves és most is aktívan színészkedik, csak már nem olyan nagy projektekben, mint régebben. A rajongói persze még mindig imádják őt, bár vannak, akik szerint mondhatni „megasszonyosodott”. A világsztár sokat változott az Amerikai pite óta, de jelenleg is remekül néz ki – reméljük, hogy ő is vissza fog térni majd az Amerikai pite hosszú ideje tervezett folytatásában.

Így néz ki manapság Mena Suvari:


Kép: Profimedia


Kép: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás