promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Soha nem látott felvétel került elő a magyarok imádott sorozatából, a legendás Waczak Szálló bakijai eddig rejtve voltak
Borítókép:  port.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Magyarországon még soha senki nem láthatta ezeket a felvételeket.

Minden idők egyik leghíresebb helyzetkomédiája a Waczak szálló, amit John Cleese és akkori felesége, Connie Booth írtak. A történet egy kitalált szállodában, a Waczak szállóban játszódik, de a sorozat alapjait és Basil Waczak karakterét valós események és egy mogorva szállodatulajdonos ihlette.

A legendás sorozat nagy sikerrel futott 1975 és 1979 között a BBC2-n, aztán a világ számos pontjára is elért. Magyarországon eleinte feliratozva mutatták be, majd 2008 januárjában megszületett a szinkronos változat is, amit az M2 sugárzott. A magyar szinkronos változatban Kerekes József kölcsönözte John Cleese hangját, a többi főszereplőt pedig Kiss Erika, Szokol Péter, Solecki Janka, és Szersén Gyula szinkronizálta.

1 hónapja robbant be a hír, hogy évtizedekkel az eredeti sorozat után újabb évaddal tér vissza a Waczak szálló, amit John Cleese a saját lányával, Camille Cleese-zel együtt ír, valamint ők is játsszák majd az apa-lánya főszerepet. Az új részekben Basil Waczak a modern világ kihívásaival küzd meg, de nagy hangsúlyt kap a történetben a közte és lánya közötti kapcsolat is, miközben közösen menedzselik a hotelt.

Bár John Cleese korábban határozotta azt mondta, hogy nem készítenek több részt a sorozatból, most mégis meggondolta magát. Mindazonáltal az a veszély továbbra is fennáll, ami miatt a színész sokáig nem akart belevágni az új évadba:

„A probléma az, hogy amikor megcsinálsz valamit, amit általánosan nagyon jónak tartanak, felmerül az a szörnyű kérdés: hogyan tudod felülmúlni? Magasak az elvárások azzal kapcsolatban, hogy mit csinálsz majd”.

A Waczak szállót sokáig a magyarországi televíziós csatornákon is vetítették, legutóbb az egykori RTL+-on, de már egy ideje sehol sem sugározzák. A hazai rajongók viszont mindig örülnek egy-két érdekességnek, amit eddig nem tudtak a legendás sorozatról. Most találtunk egy eddig Magyarországon soha nem látott felvételt, ami a Waczak szálló bakiparádéja. Ebben a másfél perces videóban megnézhetjük, hogy John Cleese milyen könnyen megnevettette a színésztársait, és bizony nem egyszer emiatt kellett újravenni a jeleneteket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás