promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkoló bejelentést tett Terence Hill, a magyarok nem örülnek a színészlegenda döntésének
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Terence Hill 50 év után ismét visszatér kultikus szerepébe, de Bud Spencer nélkül van értelme ennek?

1970-ben mutatták be Az ördög jobb és bal keze című olasz westernfilmet, amiben Bud Spencer alakította Bambinót (Bumburnyák), Terence Hill pedig Trinity-t (Szentlélek). E.B. Clucher produkciójára elég sokat kellett várni Magyarországon, 1988 nyarán érkezett csak meg hozzánk, de addigra már rég elkészítették a nagysikerű alkotás 2. részét is.

Kevesen tudják, de létezik a filmnek egy Magyarországon kevésbé közismert harmadik része is, ami 1995-ben jelent meg Trinità & Bambino... e adesso tocca a noi! címmel. Bár ezt is Clucher rendezte, Bud Spencer és Terence Hill már nem kaptak szerepet benne; Bambino és Trinity fiai a történet főszereplői.

Terence Hill tehát utoljára 1971-ben öltötte magára Trinity szerepét, legalábbis eddig úgy tűnt. A színészlegenda viszont most megerősítette, hogy több, mint 50 év után ismét visszatér a westernhez és az ikonikus figurához. Hill szerint már a nyáron elkezdődhetnek a film munkálatai, de nem hitte volna, hogy még egyszer valaha is westernfilmet fog forgatni.

„Tulajdonképpen nem akartam több westernt csinálni. Aztán úgy tapasztaltuk, hogy újjászületőben van a műfaj (utalt itt a Django elszabadulra és a Yellowstone-ra - a szerk.), szóval mi is teszünk vele még egy próbát”

- nyilatkozott a 84. születésnapjának küszöbén álló színész, aki hozzátette, hogy ezúttal sem lesz brutalitás és öldöklés a filmjükben.

Terence Hill az 7 nevű olasz hetilapnak árulta el, hogy a Trinity, the Nun and the Gun (magyarul: Trinity, az apáca, és a kölyök) munkacímet viselő produkció igaz történetet fog feldolgozni, amiről könyv is született. A történet a 19. század végén játszódik, amikor egy apáca a szegény parasztcsaládjával együtt Amerikába emigrál. Terence Hill elmondta, hogy amint elolvasta ezt a történetet, úgy döntött, hogy mindenáron meg szeretné filmesíteni.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Hill is fogja-e rendezni a produkciót, mindazonáltal az olasz sajtó máris úgy emlegeti a filmet, mint Az ördög jobb és bal keze igazi harmadik része. A magyarországi rajongók nem is repesnek a hír hallatán, többen is úgy gondolják, hogy Terence Hill-nek hanyagolnia kellene már ezt a műfajt, és nem biztosak benne, hogy ez a film ugyanolyan sikeres tud majd lenni Bud Spencer nélkül - hiszen lássuk be, Terence Hill önálló produkciói közel sem voltak soha olyan népszerűek, mint pofonosztó társa filmjei.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás