promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dráma a stúdióban: sírva fakadt a csinos vállalkozó, egyetlen kérdés ríkatta meg ennyire
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar vállalkozó sírva fakadt a Cápák között stúdiójában.

Annak ellenére, hogy a TV2-n már javában fut a Sztárban sztár 9. évada, a Cápák között töretlen sikerrel menetel továbbra is az RTL-en. A magyarok kedvenc üzleti showműsorán még a március 10-én, vasárnap este debütált Zsákbamacska sem tudott kifogni, pedig a feltámasztott gameshow elképesztő rekordnézettséggel indított.

Függetlenül attól, hogy a Majka és Pápai Joci vezetésével készült produkciót csaknem 1,4 millióan nézték, és az év eddigi legkiemelkedőbb nézettségét produkálta, a Cápák között megtartotta a maga közönségét:

614 ezren nézték a teljes lakosságból, ebből 270 ezer volt a 18-49 éves korosztályból; ez persze annak is köszönhető, hogy a TV2 az előre bejelentett 19 óra helyett 20:30-ra ütemezte át a Zsákbamacska premierjét, hogy addigra a Cápák között nézői is már átkapcsoljanak másik csatornára.

Hogy meddig lesz még képernyőn a magyar sikerműsor, azt nem tudni, annyi bizonyos, hogy április 2-án már a 13. részét láthatjuk az 5. évadnak. Ezen a vasárnapon sem maradunk Cápák és kishalak nélkül, a magyar vállalkozók most is egymás után fognak érkezni, hogy a saját üzleteikről pitcheljenek, és megnyerjenek egy, kettő, vagy esetleg az összes befektetőt.

Nem gyakran láttunk eddig olyat, hogy egy vállalkozó sírva fakadt volna a stúdióban, de egy csinos, fiatal hölgynél most eléggé el fog törni a mécses. Moldován András ugyanis olyan kérdést tesz majd fel neki, ami azonnal megríkatja őt. Hogy milyen kérdésről van is szó, az elhangzik az esti adás reklámvideójában is.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás