promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pápai Joci akkora ostobaságot mondott, hogy még Majkának is felakadt a szeme
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majka nem hitt a fülének, mikor meghallotta, hogy mit mondott Pápai Joci.

Véget ért a Szerencsekerék, de a TV2 nem hagyta cserben a vetélkedők kedvelőit, hiszen rögtön jött helyette a Zsákbamacska című műsor, ami sok-sok év után tért vissza a képernyőre, csak most nem Rózsa Györggyel, hanem Pápai Jocival, Majkával és Pap Dorcival. A nézők az eddigi visszajelzések alapján elég vegyesen fogadták a Zsákbamacskát, így nem valószínű, hogy ez lesz az új kedvencük, de ez még könnyedén változhat.

Majka és Pápai Joci a való életben is nagyon jó barátok, és ez átjön a műsorból is, hiszen folyamatosan oltogatják egymást, ebből pedig született már pár igazán mókás pillanat. Persze olyan is megesik, hogy kicsit túlmennek a határon, a legutóbbi adásban is volt ilyen mozzanat: Pápai Joci konkrétan azon viccelődött, hogy Majka péniszének megtalálásához nagyító kell – a rapper nem is tudta igazán lereagálni a dolgot.

A Zsákbamacska és a magyar televíziózás egyik legkellemetlenebb pillanata volt, mikor az egyik játékos elmondta a legutóbbi részben, hogy ő kalauzként dolgozik, Pápai Joci pedig nem tudta, hogy mi az, és azt hitte, hogy az a mozdonyvezető. Majkának teljesen felakadt a szeme, és mielőtt elmagyarázta volna az énekesnek, hogy mit is jelent a kalauz, ingerültségében ez hagyta el a száját:

„Te hülyegyerek!”

Pápai Joci azt mondta, hogy sosem utazott még vonattal, vagyis ezzel próbálta megmagyarázni, miért nem ismeri a kalauz szót. Aki hozzá hasonló módon nincs tisztában vele, annak elmondjuk, hogy a kalauz az, aki a jegyeket, bérleteket ellenőrzi például a vonatokon – és Majka ezzel tökéletesen tisztában volt.

Itt lehet megnézni a jelenetet, amiből kiderül, hogy Pápai Joci nem tudja, hogy mi az a kalauz:

Itt pedig az látható, ahogy Pápai Joci leoltja Majkát a péniszmérete miatt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás