promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most vasárnaptól drámai változás jön a Sztárban Sztár című műsorban
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megváltoznak a szabályok a TV2 showjában, ezúttal több embertől is búcsúzunk.

A Sztárban Sztár showja "az ország legnagyobb házibulija" szlogennel hirdeti magát, és ebben lehet némi igazság, az adások rendkívül szórakoztatóak és az idei mezőny (is) nagyon erős. A szabályok egyértelműek. Az előadott produkciók után hosszas szavazástt követően, egy versenyző kiesik. Ám most ez megváltozik.

Ugyanis rendkívüli szabályváltozást jelentett be a TV2 a Sztárban Sztár című műsorral kapcsolatban. A most vasárnapi Sztárban sztár ídásában már nem egy, hanem két embertől kell elbúcsúzni a műsor végén. 

„Az idei mezőny egyszerűen zseniális. Hétről hétre leesik az állunk, minden adásban történik valami plusz, amire nem számítunk és ez nagyon jó. Ez egy igazán erős csapat, ezért is lesz különösen izgalmas a vasárnap este. A nézőkre eddig is nagyon nagy szüksége volt a versenyzőknek, de most ez még inkább igaz, hiszen nem egy, hanem két kedvencüktől is búcsúzunk. Ez egy nagyon szomorú és nehéz vasárnap lesz ilyen szempontból. Eddig is fantasztikus produkciókat láthattunk a versenyzőinktől, de biztos vagyok benne, hogy most még jobban odateszik majd magukat, hisz senki sem szeretne hazamenni. Azt kérném a nézőktől, hogy ne hagyják, hogy a kedvencük veszélybe kerüljön, szavazzanak rá. Nagyon szoros versenyre számítok, ahol tényleg minden egyes leadott voks sorsdöntő lehet”

– árulta el Lékai-Kiss Ramóna, a Sztárban Sztár zsűritagja az NLC-nek. 

Vavra Bence, aki az előző Sztárban Sztár széria győztese lett, szintén közzétett erről egy videós bejelentést:

Tehát a szabályváltozások értelmében, 2 lépcsős lesz a szavazás. Az a versenyző, aki az első kör után a legkevesebb szavazatot kapja a nézőktől, azonnal kiesik, a műsor végén pedig a 3 legkevesebb szavazatot kapó versenyző közül egyet továbbra is megmenthet majd a zsűri, de egy híresség a műsor végén is távozik a nézők döntése alapján. Így még fontosabbak lesznek a szavazatok és a verseny még kiélezettebb lesz. A változás oka egyébként a hírek szerint az, hogy egy héttel hamarabb be kell fejeződnie a Sztárban Sztár ezen szériájának, mint ez eredeti tervek szerint volt. 

A műsor is korábban fog kezdődni most vasárnap, ezúttal már az eredetileg kiírt időponthoz képest 35 perccel korábban, 19:30 helyett 18:55-kor kezdődik majd a TV2-n.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás