promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kerekfejű öreg úr lett a délceg Aragornból, a Gyűrűk Ura szuperpasijából, már fel sem ismered?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Viggo Mortensen egy szuperképességű csudapasi, akire leginkább A Gyűrűk Ura-trilógiából emlékezhetünk, már 58 éves.

A Gyűrűk Ura-filmek minden idők egyik legjobb trilógiája, egy igazi szupermese jókról és gonoszokról, még a 2000-es évek hajnaláról, amikor kicsit minden sokkal egyszerűbb volt, a gonosz és a jó is sokkal jobban elkülönült egymástól. A Tolkien műve alapján leforgatott filmsorozat később, a Hobbit fomájában előzménytrilógiát kapott, mindez persze azért, mert elképesztően népszerű volt. Persze mindegyik óriási kasszasiker volt Magyraországon is.

Vajon emlékeztek még Aragornra, azaz Viggo Mortensre, aki a Gyűrű Szövetsége legbátrabb tagja volt, egy igazi vezető, és persze herceg is, akihez csak a film legszebb női szereplőjének meghódítása illeszkedhetett a profiljába. A munka pedig ki is volt pipálva, és már előttünk is állt az álompár.

Viggo Mortensen az elmúlt évtizdekben számos, hatalmas nagy kasszasikerben játszott Hollywoodban, legemlékezetesebb alakítását pedig A zöld könyv című filmben játszotta, ahol a filmvásznon ő alakította Tony Lip-et, a minden hájjal megkent, olasz származású sofőrt, aki az USA tagállamainak déli rengetegének mélyébe hatolt be főnökével.

Viggo Mortensen-nek amúgy van egy elképesztő szuperképessége, rengeteg nyelven tud, és szinte perfektül. A színész 9 nyelven beszél, többek között olaszul, spanyolul és dánul is kitűnően tud, és erről például rengeteg videó is van fent a Youtube-on. És nemrégiben volt 63 éves, így néz ki most a színészlegenda:

Íme a 9 nyelv ismerete:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás