promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálisan megváltozott A nevem Earl sztárja, így néz ki 52 évesen Jason Lee
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jason Lee rendesen megőszült A nevem Earl és az Alvin és a mókusok óta.

Jason Lee volt a '90-es évek egyik legnépszerűbb sztárja, olyan filmekben szerepelt, mint például a Képtelen képregény vagy a Shop-show. Később is szépen építgette tovább a karrierjét, láthattuk őt a Majdnem híres című kultuszfilmben és a Vanília égboltban is – de az igazi áttörést A nevem Earl című sorozat hozta meg neki, amiben egy olyan figurát alakított, aki elkezd hinni a karmában, ezért a lottónyereményéből megpróbálja kijavítani a múltbéli hibáit.

Magyarországon is rengetegen imádták A nevem Earl című komédia sorozatot, ami 2005-től 2009-ig, 4 évadon keresztül ment nagy sikerrel, majd az anyacsatorna hirtelen leállította a munkálatokat, a rajongóknak pedig azóta is rettenetesen fáj ez a dolog. Jason Lee persze nem esett annyira kétségbe, hiszen mikor véget ért a széria, akkor ő már az Alvin és a mókusok filmek sztárja volt, szóval volt hova menekülni.

Jason Lee már 52 éves, és nagyon ritkán színészkedik, de ez nem azért van, mert hátat fordított neki Hollywood, hanem azért, mert új szerelme van: manapság leginkább a fotózásban leli örömét, ráadásul nagyon tehetséges, remek képeket csinál, amiket szinte folyamatosan kiállítanak különböző helyeken – még a kétezres évek elején kezdett hobbiból fotózni, majd ez lett a mindene.

A híresség jelenleg is közkedvelt, de már nincs annyira reflektorfényben, mint annak idején, viszont örülhetnek a rajongói, ugyanis állítólag már készítik a Shop-show várva várt második részét, amiben elvileg ő is fel fog tűnni az eredeti szereplőgárdával együtt.

Így néz ki manapság Jason Lee, aki rengeteget változott A nevem Earl óta:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás