promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Képkvíz: felismered Brendan Fraser filmjeit egyetlen képkockáról? Csak az igazi rajongók képesek a 10/10-re!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Brendan Fraser rajongói most próbára tehetik magukat ezzel az izgalmas képes kvízzel.

Magyarországon rengetegen szeretik Brendan Frasert, hiszen az utóbbi évtizedekben rengeteg szórakoztató, kellemes alkotást hozott nekünk. Láthattuk már kalandfilmben, komédiában és drámában is, többször is bebizonyította, hogy rendkívül tehetséges színész, de mégis voltak olyan évek, amikor szinte teljesen eltűnt – de végül összejött neki a nagy visszatérés, és most nagyobb sztár, mint valaha.

Brendan Fraser most, 54 évesen ért az eddigi pályafutása csúcsára, ami egészen lehengerlő teljesítmény, főleg, hogy sokan rég leírták már őt Hollywoodban. Most kezd el újra beindulni a karrierje, sorra kapja a hatalmas felkéréseket, szóval örülhetnek a színész rajongói, akik szinte kívülről fújják már az összes filmjét – itthon is bőven vannak olyanok, akik imádják őt, illetve a munkáit.

Már csak az a kérdés, hogy vajon meg tudod mondani egyetlen képkocka alapján, hogy melyik Brendan Fraser filmről van szó?

Nagyon kell ismerned Brendan Fraser munkáit, ha 10/10-et akarsz elérni ezen az izgalmas kvízen, de az igazi rajongóknak kicsit sem kell aggódniuk, nekik menni fog – sok sikert kívánunk:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk figyelmedbe:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás