promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Exatlon sztárja Cameron Diazzal bevenné Kasza Tibit?
Borítókép:  tv2play.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy Réka érdekes dolgokat mesélt az Exatlonról a Szerencsekerékben.

Az utóbbi időben a magyarok egyik kedvenc tévéműsora lett a Szerencsekerék, amit az izgalmas feladványok, az érdekes játékosok és persze Kasza Tibi félelmet nem ismerő poénjai tesznek igazán élvezetessé. A TV2 remekül döntött, hogy hosszú idő után feltámasztotta a klasszikus műsort, ráadásul a sztárvendégeknek is sokan örülnek, hiszen ők is általában szórakoztatóbbá teszik az adásokat.

A Szerencsekerék legutóbbi részében az Exatlonból is ismert magyar modell, Nagy Réka volt a sztárvendég, és elég érdekes történeteket mesélt. Elmondta, hogy amikor Amerikában dolgozott, az egyik eseményen a híres hollywoodi színésznő, Cameron Diaz is ott volt, de nem sikerült beszélniük. Viszont nagyon kedves volt a világsztár tekintete, szóval pozitív volt a benyomása – a műsorvezető meg is jegyezte mókásan, hogy Nagy Réka elhívhatná őt ilyen eseményekre.

Kasza Tibi a történet egyik pontján megmutatta, hogy milyen profi modell lenne (akár még őt is bevehetné a bemutatókra Nagy Réka és Cameron Diaz), a közönség pedig nagyokat nevetett a pózolásán, hiszen a műsorvezető olyan mókásan csinálta, hogy azt nem lehetett kibírni röhögés nélkül – az ilyen húzásai miatt imádja őt olyan sok néző, akik mindig jól szórakoznak az ehhez hasonló marhulásain.

Nagy Réka arról is beszélt, hogy mi a helyzet az Exatlonban kialakuló szerelmekkel, viszonyokkal, de sajnos mindenkit elkeserített azzal, hogy elárulta, nem igazán van a játékosoknak se idejük, se energiájuk ilyesmire, mert mindenkinek a győzelem lebeg a szeme előtt – bár utána meg azt mondta, hogy voltak azért kialakuló dolgok, szóval van egy kis kettősség a dologban.

Itt lehet meghallgatni Nagy Réka Cameron Diazos történetét, és Kasza Tibi modellkedését is megcsodálhatjuk:

Itt pedig az Exatlonról beszél Nagy Réka:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás