promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan ijesztő volt a divatbemutató, hogy ki kellett vinni róla egy gyereket
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Horrorisztikus és groteszk szörny lepte el a kifutót. 

A Londoni Divathét ugyan februárban lezajlott, de a hatása alól azóta sem tudjuk kivonni magunkat. 2023-ban elért oda a divatvilág, hogy olyan horror valósult meg a színpadon, ami a legrosszabb rémálmaink között jönne csak elő. 

A megszokott csinos modellek helyett teljesen mást (is) lehetett látni a színpadon. A kifutót ugyanis szó szerint egy szörny szállta meg, akitől többen is megijedtek, de egy gyerek annyira, hogy sírva fakadt és ki kellett őt a helyszínről vinni - írja a Player. 

A horrorisztikus lénynek harisnya volt a fején, 4 lába volt, hegyes karmai, fekete ruhát viselt és a mozgása is félelmet keltő volt, mintha csak egy óriási rovar mászna a kifutón. Hogy kinek a "zseniális" ötelte volt ezt a furcsa entitást megvalósítani és bemutatni a londoni divathéten, azt nem tudni, de a Hellavagirlnek műsora alatt a kifutóra lépő "produkció" érthetetlen volt abban a miliőben, ráadásul az esemény egy templomban volt. 

Itt megnézheted videón a divatos horrorlényt:

A divatban egyre durvább ruhákat és irányzatokat mutatnak be, és ma már tényleg nem számít meghökkentőnek egy szoknyát viselő férfi vagy egy kényszerzubbonyra emlékeztető ruhát viselő nő. A mostani groteszk performansz azonban, szerintünk és a kommentelők szerint is kissé túllőtt a határon, ezt támasztja alá az is, hogy letiltották a videó alatti hozzászólásokat. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás