promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális milliók úsztak el a Szerencsekerékben, Kasza Tibi még sose volt ilyen kellemetlen
Borítókép:  tv2play.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gigantikus bukást láthattak a Szerencsekerék nézői.

Hamarosan szünetre vonul az ország egyik kedvenc vetélkedője, a hosszú idő után feltámasztott Szerencsekerék, amiben Kasza Tibi szórja a poénokat, miközben különböző feladványokat kell megfejteniük a játékosoknak – akik közül volt, aki elképesztően nagy nyereménnyel gazdagodott, de olyan is bőven akadt, aki szinte teljesen üres kézzel távozott a stúdióból.

A TV2 jól döntött, mikor visszahozta a Szerencsekerék című műsort, ráadásul Kasza Tibivel, hiszen a nézők egyenesen imádják ezt a vetélkedőt, mivel rendkívül izgalmas és szórakoztató. A műsorvezető mindent megtesz azért, hogy vidám pillanatokat okozzon a közönségnek, de sajnos megesik, hogy kicsit túltolja, és inkább kellemetlen a végeredmény, mint vicces.

A legutóbbi adásban is volt Kasza Tibinek pár mozzanata, ami eléggé kínos volt, hiszen ahelyett, hogy kimondta volna, inkább eljátszotta a „hapci” szót, de valami rettenetes módon. Ő is egyből tudta, hogy nem volt jó, ezért azt is előadta, hogyan szédül meg, de ezért az alakításáért sem fog Oscar-díjat kapni – bár a sztárvendég, Barta Sylvia nagyon kedves volt vele, és támogatta őt.

A műsor végén pedig volt egy gigantikus bukás is, ugyanis a Dávid nevezetű játékos közel 5 millió forintot szedett össze, mégis mindet egy pillanat alatt elveszítette, miután nem tudta kitalálni, hogy „Vácrátóti arborétum” – pedig nagyon közel volt hozzá, hiszen a második szót tudta, csak a megfejtés első felével volt gondja.

Itt lehet megnézni, ahogy Kasza Tibi kellemetlenül próbál színészkedni:

Itt pedig a játékos gigantikus bukását lehet látni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás