promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Álommunkát kínálnak sokaknak Magyarországon, és még érettségi sem kell hozzá
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A felkészítő oktatók között olyan ismertebb nevek szerepelnek, mint Köllő Babett, vagy éppen Kautzky Armand, akinek tényleg szinte egész Magyarország ismeri a hangját.

Nem csak a szülők, hanem a gyerekek is olykor felteszik a kérdést egymásnak, hogy „mi leszel, ha nagy leszel”. Mindenkiben kialakul egy kép, az álmodozás pedig végtelen. Ilyenkor a többségben él a remény, hogy akár még híres filmsztár is válhat belőle.

Óriási tehetség, és egy adag szerencse is kellene, hogy ezt Magyarországról elérje valaki, de semmi sem lehetetlen. Az már elérhetőbb álommunka, hogy valaki a hangját kölcsönözze valamelyik hírességnek. Hisszük, vagy sem, rengeteg gyerek és fiatal fejében megfordul, hogy szívesen lenne szinkronszínész, mivel egy roppant menő állásról van szó.

A Talent Studio egyik fő tevékenysége, hogy felkutassa, és persze ki is tanítsa a hazai szinkronszakma utánpótlását. Akik úgy döntenek, hogy valóban szinkronszínészként szeretnének dolgozni, azoknak természetesen segítenek állást találni és elhelyezkedni.

Most beindult egy szinkronszínész casting, amire ide kattintva lehet pályázni. Erre 8  és  21 év  közötti fiatalok jelentkezését várják. Sokan csalódottak voltak, amikor meglátták a hirdetést, hogy ez a korhatár, de a Talent Studio a szakma iránt érdeklődő felnőtteknek is indít workshop-okat, melynek keretein belül betekintést nyerhetnek a szakma rejtelmeibe.

Annyit persze tudni kell, hogy a workshop nem tanfolyam, így nem biztosít munkalehetőséget.

Tehát célkeresztben elsősorban a fiatalok vannak, akik előtt egy egész karrierút nyílhat meg, ha tehetségesek. A stúdió a felkészítő program elvégzését követően további kettő éven keresztül segíti az érvényesülést a szinkron, színház, filmes és reklám szakmákban.

A Talent Studio csapatát Magyarország közkedvelt és szakmailag elismert színészei és rendezői erősítik. Olyan oktatókkal találkozhatnak a fiatalok, mint Faragó József, Balázs Andrea, Nikodém Zsigmond, Köllő Babett, vagy akinek szinte mindenki ismeri a hangját idehaza, Kautzky Armand.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás