promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Arnold Schwarzenegger még a péniszét is feláldozta, mégis rettenetesen pocséknak tűnik az első sorozata
Borítókép:  youtube.com/Netflix (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az első 23 másodperces előzetes is elég volt ahhoz, hogy elvegye a kedvünket Arnold Schwarzenegger Netflixes sorozatától.

Arnold Schwarzenegger minden idők egyik legnagyobb akcióhőse (szó szerint), akinek olyan klasszikusokat köszönhetünk, mint például a Terminátor, Ragadozó, Kommandó vagy a Total Recall. A 75 éves világsztár nemrég komoly dologra szánta el magát, ugyanis a Netflix felkérésére elvállalta élete első sorozatát, amit már a bejelentés óta izgatottan várnak a rajongói – akik könnyen lehet, hogy hatalmasat fognak csalódni.

A Fubar címre keresztelt sorozat az akció, illetve a kaland műfaj határain belül mozog, és elvileg egy izgalmas, humoros apa-lánya kémtörténet lesz. Arnold Schwarzenegger mellett a Top Gun: Maverick sztárja, Monica Barbaro, illetve Jay Baruchel, Adam Pally, Gabriel Luna, Tom Arnold és többek között Fortune Feimster is feltűnnek benne a hírek szerint – de egyértelműen Arnie a húzónév A szökés mögött is álló Nick Santora 8 részből álló alkotásában.

Végre megérkezett a Fubarhoz az első kedvcsináló előzetes, amiben láthatjuk, ahogy Arnold Schwarzenegger szivarozik, kocsikázik, lövöldözik, motorozik, lassítva sétál lángokkal a háttérben – és valaki úgy tökön vágja poénból, hogy levegőt is alig kap a még mindig remek formában lévő színész.

Ennek a mini előzetesnek az volt a célja, hogy felpumpálja a közönséget, és persze adjon egy kis ízelítőt, hogy mire számíthatunk. Nos, ha a készítők úgy gondolták, hogy a leginkább azzal tudják elérni ezt, hogy megmutatják, ahogy Arnie-t péniszen ütik, akkor sajnos elkezdhetünk aggódni, mivel ez nem éppen a minőségi szórakoztatás előjele – de persze a remény hal meg utoljára, mivel könnyen lehet, hogy csak egy pocsék kedvcsinálóról van szó, és a végtermék valójában nagyon szórakoztató lesz, hamarosan kiderül.

Itt lehet megnézni a Netflixre május 25-én érkező Fubar rövidke előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás