promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megöregedett a Tövismadarak jóképű papja, magányosan telnek a 89 éves Richard Chamberlain napjai
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Negyven év telt el a nagy sikerű sorozat óta.

Az 1980-as évek egyik tévés sikersorozata volt a Tövismadarak, amely Ausztráliában játszódott, és viszonylag hamar Magyarországra is eljutott. Akkoriban rengeteg nő volt szerelmes a jóképű Ralph atyába, akit Richard Chamberlain alakított.

Az amerikai sztárszínész a forgatás idején közel járt már az 50. életévéhez, és olyan sikerek fűződtek a nevéhez, mint a Pokoli torony című katasztrófafilm, vagy A sógun című sorozat. A Tövismadarakban nyújtott alakításáért Golden Globe-díjat kapott.

Akkoriban a magyar hölgyek közül kevesen tudták, hogy hiába epekednek a sármos papot megformáló színészért, Chamberlain ugyanis a saját neméhez vonzódik, bár a homoszexualitását sokáig titokban tartotta a karrierje érdekében.

A nagy coming outra 1989-ben került sor egy francia női magazinban, vagyis jóval a mindössze 4 részes Tövismadarak miniszériája után. Chamberlain az 1970-es években a színész Wesley Eure partnere volt (őt az Életünk napjai című sorozatból ismerhetjük), 1986-ban pedig a nála 20 évvel fiatalabb Martin Rabbett-tel egyfajta házasságot is kötöttek, ám 2010-ben elváltak útjaik.

Chamberlain idén márciusban már a 89. születésnapját ünnepelheti, és az öregkora meglehetősen szomorúnak, magányosnak tűnik. Vajon hány követője lett volna az Instagramon, ha a közösségi oldal már a nyolcvanas években is létezett volna? Most az 5 ezret sem éri el a rajongóinak száma.

A sztár egyébként az élemedett kora ellenére sem fest rosszul, a haja megőszült, a ráncai azonban nem nagyon szaporodtak. A friss képei szerint továbbra is meglehetősen fitt, még a rendszeres sportolásra is jut energiája, filmet azonban 2018 óta nem forgatott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás