promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kacsaszájú IQ bajnok pancserkedett a Szerencsekerék-ben, vinnyogásától falnak mentek a nézők
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Unalomba fulladt a Szerencsekerék a szerencsétlen játékosok miatt.

Az idei évad igen különleges a Szerencsekerék-ben, hiszen egymás után érkeznek az olyan játékosok, akik nagyon közutálatot vívnak ki maguknak a nézőknél, mint Kasza Tibi. A műsorvezető humorát és stílusát sokan nem tudják értékelni és elfogadni, pedig kétségtelen, hogy enélkül igen unalmas lenne a műsor.

Most láthattunk is rá példát, mi történne, ha Kasza Tibi visszafogná magát, és a játékosok "vinnék el a hátukon" a produkciót. Szó szerint az unalomba fulladna, és napokon belül bedőlne a nézettsége - főleg ha olyan játékosok vannak összeválogatva, akiket nem az eszük miatt szeretnek.

Nem is olyan régen egy agyonplasztikázott, fiatal nő miatt özönlöttek a negatív kommentek a Szerencsekerék közösségi oldalára, de hamar jött olyan, aki még jobban kivívta a nézők ellenszenvét.

A napokban volt egy adás, amiben Soós Dávid játszott. Az RTL nézőinek ismerős lehetett a fiatalember, hiszen nemrég a Cápák között című üzleti showműsorban láthattuk őt. A férfi 1 millió dolláros üzleti ajánlattal járult a befektetők elé, akiket be akart húzni a kriptobizniszbe. Moldován András akkor szélhámosnak nevezte Dávidot, de a Szerencsekerék-ben bebizonyosodott, hogy a bemagolt szövegen kívül egyetlen önálló gondolata sincsen.

Kasza Tibi műsorában vagy megmutatta az igazi énjét, vagy nagyon jól előadta a "semmit sem tudok, de jól mutatok a képernyőn" embertípust; annak ellenére, hogy egyetlen feladványt sem tudott kipréselni magából, ő került be a fődíj játékba, ahol nyert is.

A nézők őt sem szerették igazán, de kevésbé váltott ki ellenszenvet, mint a csütörtöki adás Orsija, akinél idegesítőbb személy talán még nem fordult meg a Szerencsekerék stúdiójában. A kacsaszájú IQ bajnok az egész műsor alatt illegette, dobálta magát, szóval mindent bevetett, hogy legalább a külsőségével produkálni tudja magát, ha már érdekes sztorikkal nem tudta - egyetlen "izgalmas" története az volt, hogy meztelenül kirohant az utcára.

A csütörtöki adás egyébként simán bekerülhetne a Szerencsekerék legunalmasabb epizódjai közé, hiszen olyat még nem láttunk, hogy a három játékos ennyire képtelen betűt találni a feladványokban. Orsi, Vastag Csaba, és István egymásnak adogatták át a forgatás jogát azzal, hogy folyamatosan rossz mássalhangzókat mondtak be. Kasza Tibi már nem tudta, mit kezdjen ezzel a helyzettel, és Sydney van den Bosch is fogta magát, és leült a játék egy pontján, mert annyira nem volt dolga a betűfalnál.

Ráadásul Orsi mindezt megkoronázta azzal, hogy mássalhangzó helyett egy magánhangzót mondott be, így aztán Kasza Tibi nem tudott mást tenni, teljes sötétséget kért a stúdióban, hogy hazamehessen. A stúdióban le is kapcsolták a fényeket, a műsorvezető pedig elhagyta a helyét.

A fődíj játékba végül a kacsaszájú IQ bajnok jutott be, aki nem meglepő módon el is vérzett a döntőben; pedig egy olyan feladványt kapott, amit betű nélkül is simán ki lehetett találni. A nézők az adás után kommentekkel halmozták el a Szerencsekerék közösségi oldalát, és egy emberként értettek egyet abban, hogy ilyen "sötét" játékos még nem szerepelt a műsorban.

„Sötét, mint az éjszaka....és még ő játszik a fődíjért...”

„Fárasztó egy nő. Hajdobálás, ruharángatás, vonaglás megállás nélkül, és még sötét is, mint az éjszaka”

„Siralmas! Ennyire sötét női személy! Vinnyog mint egy fürdős...”

„Valami baja lehet ennek a nőnek, mert 2 percig nem tud nyugodtan megmaradni. Rángatózik, hajat babrál, a ruhát igazgatja, nyihorászik....”

„Katasztrófa ez a csaj. Vihog össze-vissza, meg kelleti magát!”

- csupán néhány példa a számtalan hozzászólásból.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás