promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gigantikus baki a Szerencsekerékben – már csak egyetlen betű hiányzott, aztán jött a sokk
Borítókép:  TV2 - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Természetesen Kasza Tibinek is kellett már hasonló pillanatokat átélnie, de ezen még ő is nézett volna egyet.

A Szerencsekerék mondhatni igazi legendás műsor, amit úgy néz ki nem fognak tudni egyhamar eltüntetni a képernyőről. Ugyebár az egész Amerikából indult el hódító útjára, még 1975-ben. Magyarországon először a Magyar Televízión találkozhattak vele a nézők, majd 1997-től 2001-ig a TV2-őn futott, és igazából ez is volt az aranykorszaka.

Az újraindításával már megpróbálkozott egyszer a Story4, de az nem járt nagy sikerrel. Senki se gondolta volna, hogy a Szerencsekerék Kasza Tibivel ismét a csúcsra tud jutni a TV2-őn, de végül így lett. Az egykori műsorvezető, Klausmann Viktor is csak annyi kritikával illette, hogy jobban oda kellene figyelni a játékosok kiválogatására.

Amerikában továbbra is zakatol a műsor, ráadásul ott még szünet sem volt. Hihetetlen belegondolni, hogy még így sem tudtak ráunni erre az emberek, így ismét új évadokra írtak alá a Szerencsekerékkel.

Amíg vannak érdekes és vicces jelenetek, addig az amerikaiaknak van min röhögni, ami tökéletes recept. Most egy hölgy olyan bődületes bakit követett el, amin még Kasza Tibi is nézett volna egyet.

A táblán már csak egyetlen betű hiányzott, a megfejtés pedig adta magát: „Fresh Tropical Fruit”, aminek magyarul annyi a jelentése, hogy friss trópusi gyümölcs. A Szerencsekerék amerikai műsorvezetője, Pat Sajak mondta is a játékosnak, hogy fejtse meg, vagy forgasson, de csináljon valamit gyorsan.

A fiatal lány forgatott, de az „S” betű helyett kért egy „G-t”. Ezen még a közönség is teljesen sokkolódott, és valaki be is kiabált. Ez majdnem olyan, mint ha magyarul azt gondolnánk, hogy nem „friss” a megfejtés, hanem „frigs”.

A műsorvezető Pat Sajak azért megvédte a lányt, mivel látszott rajta, hogy nagyon izgult, és egészen másképp néz ki ez a stúdióban, mint otthon, a tévé előtt ülve. Ettől függetlenül az egész bekerült a Szerencsekerék legnagyobb bakijai közé.

A magyarok kedvence persze továbbra is az marad, amikor valaki tudta, hogy hol szeret a cápa:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás