promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A hajából sokat vesztett, de a sármjából semmit az Álomhotel megnyerő mosolyú főszereplője
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Christian Kohlund a harmadik feleségét fogyasztja.

Christian Kohlundnak szerencsés alkata van, hiszen markáns vonásait, jellegzetes, mackós testtartását elég egyszer látni, hogy örök életre megjegyezzük. Ez egy színésznél pedig különösen előnyös tulajdonság, márpedig a jóképű férfiú nagyjából öt évtizede ezzel a munkával keresi a kenyerét.

A közhiedelemmel ellentétben nem német, hanem svájci származású, 1950-ben született Bázelben, és idén nyáron már a 73. születésnapját ünnepelheti. Szerepelt a Derrick és a Cobra 11 néhány epizódjában, de láthattuk A klinikában is, ugyanakkor az Álomhotel című sorozattal vált igazán ismertté Magyarországon.

Kohlundnak az apja és az anyja is színész volt, így nyílegyenes út vezetett számára erre a pályára. Előbb színpadi színészként brillírozott, majd az 1970-es években egyre többször szerepelt a televízióban is.

Az Álomhotel című sorozatból 20 epizód készült 2004 és 2014 között, és a megnyerő mosolyú Kohlund volt a központi szereplője a 90 perces részeknek. A magánéletben is kissé vándormadárnak számít, hiszen előbb Christine Buchegger osztrák színésznő volt a felesége (ő sajnos 2014-ben elhunyt), majd négy esztendeig Sylvana Henriques afroamerikai színésznő, és 1982-től már a harmadik nejét „fogyasztotta”, a popénekes Elke Besttől két gyermeke született. A lánya, Francesca Kohlund gyönyörű nővé cseperedett:

Maga a színész tehát rég átlépte a hetedik X-et, és a kor bizony rajta sem múlt el nyomtalanul. A haja elöl megritkult, viszont elegáns körszakállt növesztett, amitől változatlanul sármos fickónak tarthatjuk. Továbbra is dolgozik, nemrég például egy sikeres német krimisorozatban tűnt fel. Ennek a fotója itt található, KLIKK IDE!

 

 

 

 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás