promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leonardo Da Vinci 500 éve egy földönkívüli arcát is elrejtette a Mona Lisa című festményen, na ez egy igazi fejtörő
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nem mindennapi felvételek előcsalogatásához azonban kell egy kis trükk.

A földönkívüliek kutatása mindig is nagyon sokszor kötődött hobbitörténészek, hobbitudósok kedvelt szórakozásához, akik sokszor nem elégedtek meg azzal, hoyg a jelen érdekes történéseit feltárják, egy merőban más perspektívákból adjanak magyarázatot különböző, első blikkre nehezn értelmezhető eseményekre, hanem ők visszanéztek a múltba, és próbáltak keresni füldönkívüli kapcsolódási pontokat,

akár klasszikus leírásokban vagy éppen több száz éves festményeken is.

Nagyon sok klasszikus darab került a vizsgálatukba, így pedig sok, klasszikus képen fedeztek már fel hasonló látványosságokat. És valószínűleg a jövőben is nagyon sok klasszikus alkotást fognak górcső alá venni a földönkívüli-felfedezők. A Mona Lisa, a nagy itáliai művész, Leonardo da Vinci több mint 500 éves alkotása pedig az évszázadok alatt számos szakértő kezét megjárta, és számos összeesküvés-elmélet látott napvilágot az alkotással kapcsolatban, amelyet szinte minden lajstrom felvesz arra a listára, ahol az emberiség csúcsteljesítményeit tartjuk számon.

Egy elmélet szerint földönkívüli van a Mona Lisa-n is, csak éppen elő kell azt csalogatni bizonyos türkkökkel, forgatásit, tükrözési technikákkal és egy kis maszkolással. Da Vinci titkos üzeneteit a PAXEL nevű magyar YouTube-csatorna is összegyűjtötte egy rendkívül indormációdus videóban, ahol természetesen nemcsak erről van szó, hanem számos rendkívül izgalmas dolgot is megtudhattok a géniuszról, da Vinci-ről.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás