promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pamela Anderson ismét meztelenül állt kamera elé, de ezúttal viszont másképp
Borítókép:  profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színésznő olyan arcát mutatta, mint még soha.

Pamela Anderson a napokban kijött egy dokumentumfilmmel, mely olyan erős lett, hogy még lehet sírni is fogsz a nézése közben. A színésznő meglepően őszintén vall az életéről és a sikereiről, de arról is, hogy ezért nagy árat kellett fizetnie.

Meztelenül állt a kamera elé, de ezúttal a szívét mutatta meg. 

A narrációt magától Pamelától hallhatjuk a dokufilmben, és olyan természetesen mesél az életéről,  mintha lelnénk egy régi barátunkkal kávézni. A 90-es évek szexi Baywatch-sztárja nem visel sminket a kamera előtt és vállalja, hogy 55 éves.

Pamela rögtön belecsap a lecsóba, a gyerekkorával kezdve, amiről kiderül, hogy nem igazán volt boldog, és szexuális inzultus is érte őt, már gyerekként. Később pedig meg is erőszakolták, melyet senkinek nem mondott el, de nyomasztotta nagyon sokáig ez a titok. A dokumentumfilmből az is kiderül, hogy a Baywatchos karrierje szinte egy véletlennek köszönhető, és arról is beszél, miért kezdett el meztelen fotózásokat vállalni fatalon. (Ennek is köze volt a traumája feldolgozásához).

A filmből kiderül, hogy Pamela a szerelem megszállottja és valódi romantikus lélek, aki a sok kudarcba fulladt házassága ellenére is hisz a szerelemben, és a szüleit tekinti ebben az etalonnak, pedig sokat veszekednek.

A színésznő kellően szókimondóan beleáll témákba, és többször is hangsúlyozza, hogy mennyire utálja, hogy Hollywoodban szexista poénok tárgya lett, nyilvánosan megalázták többször is, és a testén kívül nem láttak benne semmit. Pedig Pamelának nagy lelke van, és erős nő. A dokuból kiderül, hogy élete a sikerei ellenére egyáltalán nem mondható boldognak, és legnagyobb örömei a gyerekei, a ma már 2 felnőtt fia.

Arról is beszél, hogy igazán egyszer volt szerelmes, de azt a kapcsolatot sem tudná már újrakezdeni, soha többé. A Netflixes Pamela közelről tényleg egy új arcát mutatja meg a színésznőnek, akiben az embert is meg lehet látni, és végre  a hatalmas mellei miatti felhajtás körülötte is már a múlté. Ismerjük meg Pamelát, az embert, akinek lopott szexvideója miatt a karrierje is tönkrement.

A Netflixen látható az a dokumentumfilm is, mely Britney Spearsről szól (Framing Britney Spears), és annyiban párhuzamot lehet vonni a két sztár között, hogy teljesen más életük volt a színfalak mögött, mint amit a nagyközönségnek mutattak. Britneyt a saját apja juttatta pszichiátriára, Pamela pedig még a rokonaiban sem tudott megbízni igazán. Talán itt az idő, hogy lépjünk végre túl a felszínességen és a rosszindulaton, mikor egy dekoratív hírességről van szó, és lássuk meg benne az embert.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás