promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Gólkirályság szexi titkárnője melleket és combot villantott, odavagyunk tőle
Borítókép:  RTL (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sztarenki Dóra pár hónapja ment férjhez.

Az év egyik legkellemesebb meglepetése az RTL-en futó Gólkirályság című sorozat, amely a képzeletbeli Csember FC labdarúgócsapat kalandjait meséli el. A csatorna ezzel alighanem kiköszörülte a csúfosan elbukott Hotel Margaret miatt a hírnevén esett csorbát.

A focis vígjátéksorozat 2023 első három hetében kiemelkedően teljesített, 678 és 722 ezer közötti nézőközönséget tudott vonzani a teljes népesség körében. A 4. héten (január 23–29.) aztán kissé visszaesett, de az 585 ezres publikummal sem kell szégyenkeznie. Az egyes epizódokat szombatonként láthatjuk.

A Gólkirályság egyik főszereplője az a Sztarenki Dóra, aki nemcsak színészként, de táncművészként is ismert a magyar közönség előtt. A 31 éves filigrán szépség 2012 óta szerepelt már – egyebek mellett – a Terápiában, a Barátok köztben, A Tanárban és a 200 első randiban, vagyis komoly sorozatbeli rutinnal rendelkezik.

Dóra a focis komédiában az ügyeletes bombázó hálás szerepében tündökölhet, a karaktere szerint ő Vica, vagyis Csabi titkárnője és Géza szeretője, és ennélfogva nemcsak izgalmas az élete, de alkalma nyílik néhány buja jelenetben is megmutatnia magát.

A színésznő a magánéletben ennél sokkal visszafogottabb, októberben például férjhez ment Fábián Zoltánhoz. Persze a lazaság sem hiányzik az életéből, az esküvői fotókon jól látszik, hogy a menyasszonytánchoz már sárga tornacipőt és pöttyös zöld zoknit vett fel az alkalmi ruhájához.

Férfiszemmel nézve egyébként klassz ruhát választott a nagy napra, hiszen a felvágás tökéletes rálátást enged a karcsú combjára, előrehajolva pedig Dóri mellei is jól láthatók. Valamelyik nyáron még ennél is messzebbre merészkedett, hiszen akkor félmeztelenül feküdve gyűjtötte magába a D-vitamint egy matracon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás