promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki 47 évesen a Csajok a csúcson sztárja, aki kifejezetten élvezte a bringázást
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Diana Amft karrierjében nem a Csajok a csúcson volt az igazi csúcs.

Biztosan sokan emlékeznek még a 2001-ben bemutatott Csajok a csúcson című, szexuálisan túlfűtött német tinivígjátékra, amiben megismerhettük az orgazmusra vágyó Inken nevű lány, illetve a két barátnőjének izgalmas kalandjait. Az alkotás hatalmas siker volt, Magyarországon is rengetegen szerették, így 3 év múlva kijött a folytatás is – az első rész bringás jelenete pedig mondhatni beleégett a magyar közönség retinájába.

Íme az a sláger, amit az Animal Cannibals készített a filmhez annak idején, a klipjében látható pár jelenet a Csajok a csúcsonból:

Az imént említett bringás jelenetben hősünk, Inken felfedezi, hogy kifejezetten élvezetes is tud lenni a bringázás. Ez a rész egyenesen ikonikus, a színésznő, Diana Amft pedig tökéletesen hozta a figurát. Ő feltűnt amúgy a szintén itthon már-már kultuszfilmnek számító Hangyák a gatyában folytatásában is, és jelenleg is hatalmas sztárnak minősül Németországban, ráadásul nem csupán a filmjei, sorozatai és a színészi alakításai miatt.

Diana Amft jelenleg 47 éves, most is aktívan színészkedik, bár leginkább sorozatokban láthatja őt a német közönség. Viszont a színészkedés mellett egy másik szerelme is van, ugyanis az utóbbi években számtalan gyerekkönyvet írt, amikkel nagy sikert aratott – sőt, lehet, hogy leginkább az írásban találta meg önmagát, hiszen imádja írni ezeket a gyerekkönyveket.

Diana Amft rengeteget változott az utóbbi több, mint két évtizedben, de most is nagyon csinos, fiatalos, és megvan benne az a kedves kisugárzás, amiért annak idején a magyar közönség is beleszeretett.

Így néz ki most a Csajok a csúcson gyönyörű színésznője, aki mindössze egyetlen filmmel teljesen más megvilágításba helyezte a nők számára a kerékpározást:

Ebben a cikkünkben pedig megmutatjuk, hogy néz ki most az Amerikai pite Michelle-je:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás