promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bosszúszomjas Jason Momoával robbant be a Halálos iramban 10. grandiózus előzetese
Borítókép:  Wallpaper Abbys
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bitang ütős előzetessel promózzák a Halálos iramban kétrészes fináléját.

Május 18-án debütál a magyar mozikban a Halálos iramban-széria fősorozatának 10. része, ami egyben a grandiózus, kétrészes lezárás első etapja lesz. Ebben a produkcióban Jason Momoa fogja alakítani Vin Diesel és a Család ellenfelét, Dantét, de Cypher szerepében visszatér Charlize Theron is.

A Justin Lin-t leváltó rendező, Louis Leterrier szerint nem akkor félnie a rajongóknak, hogy Dante mellett Cypher is színre lép, hiszen mindkettőjüket a félelem mozgatja, ami ugyebár a gonosztevők gyengepontja. A rendező emellett elárulta, hogy Brie Larson egy Tess nevű rejtélyes karaktert játszik, aki nem mellesleg a film egyik nagy csetepatéja közben fog először felbukkanni.

Leterrier egy fordulatokban gazdag, gigászi lezárást ígér, ami tele lesz háborúval, ármánykodással, és árulással. A rendező ugyanis elmondta, hogy ennek a háborúnak sok áldozata lesz, néhány rosszfiú átáll a jó oldalra, és a jófiúk némelyikéről pedig kiderül, hogy inkább rossz arc, mint családtag. Szóval izgalmakban tényleg nem lesz hiány a Halálos iramban 10. részében, aminek már az előzetese is olyanra sikerült, hogy azonnal mennénk is a moziba.

Hogy a Fast X címre keresztelt 10. epizód mennyiben fog újfent elrugaszkodni a valóságtól, hogy Jason Momoa mekkora kárt fog okozni Dominic Torettóéknak, hogy a családból hányan maradnak életben a mindent lezáró, utolsó filmre, és hogy végül az alkotók tényleg "feltámasztják-e" Paul Walkert, az május közepén kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás