promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb taggal bővül a Halálos iramban család: Dominic Toretto nagymamája is feltűnik a folytatásban, ráadásul nem akárki alakítja
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy nem Dominic Toretto elveszett testvére az egyetlen családtag, aki későn csatlakozik a Halálos iramban-szériához.

Jelenleg is ezerrel készítik a Halálos iramban 10. részét, ami egyben a végjáték kezdete is, ugyanis ezen kívül még egyetlen egy film lesz a szériában, utána pedig könnyes búcsút kell vennünk a Vin Diesel által alakított Dominic Torettotól és a családjától – ezért is olyan szomorú, hogy a széria meghatározó rendezője, Justin Lin nemrég felmondott, mivel állítólag nem tudott tovább együtt dolgozni Vin Diesellel, aki felkészületlenül jelent meg a forgatáson.

Vin Diesel most a kisebb botrány ellenére hatalmas örömhírt osztott meg a Halálos iramban-széria rajongóival, ugyanis elárulta, hogy Dominic Toretto nagymamája is benne lesz a folytatásban, és nem más alakítja, mint a West Side Story Oscar-díjas sztárja, Rita Moreno, aki saját elmondása szerint nagyon izgatott, hogy szerepelhet a filmben.

Lassan már az összes Toretto családtagot megismerhetjük, miközben egyre csak duzzad és duzzad a Halálos iramban 10. szereplőgárdája, hiszen nemrég az Aquaman főszereplője, Jason Momoa, a Marvel Kapitányként ismert Brie Larson, illetve a Reacher című sorozat kőkemény színésze, Alan Ritchson is csatlakozott a gigantikusnak ígérkező folytatáshoz, amit végül A hihetetlen Hulk és A szállító rendezője, Louis Leterrier fog elkészíteni nekünk – már csak abban kell reménykednünk, hogy nem csak 1-2 percig láthatjuk a fent említett sztárokat a filmben.

Itt lehet megnézni Vin Diesel bejelentését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás