promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Veszélyben a Halálos iramban folytatása? Komoly akadályba ütközött Vin Diesel és csapata
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már elkezdődött a Halálos iramban 10. forgatása, de olyan probléma akadt, ami súlyos következménnyel járt.

A Halálos iramban-széria mindig is igazi csemegeként szolgált azoknak a nézőknek, akik szeretik a gyors kocsikat, a látványos jeleneteket és nem hisznek a fizikában. Vin Diesel és csapata az utóbbi 21 évben már kilenc akciófilmnek álcázott családi drámával ajándékozta meg a közönséget, hamarosan pedig elérkezik a könnyes búcsú ideje, ugyanis éppen az utolsó előtti részt forgatják.

Vin Diesel mindig kiemeli a család fontosságát, de most úgy tűnik, hogy akadt egy kis belső perpatvar, ugyanis mindössze pár nap forgatás után kreatív nézeteltérésekre hivatkozva felmondott a Halálos iramban 10. rendezője, Justin Lin – aki amúgy szinte egymaga formálta a szériát olyanná, amilyen, hiszen ő készítette a harmadik, negyedik, ötödik, hatodik, illetve a legutóbbi, kilencedik részt is.

Justin Lin megmarad producerként, de a fő forgatás leállt, és mindössze a second unit csapat dolgozik addig, amíg nem találnak a helyére valakit – és jobban teszik, ha gyorsan szereznek egy rendezőt, mivel állítólag napi 1 millió dollárjába kerül a produkciónak ez a kis fiaskó.

Nem éppen zökkenőmentes a Halálos iramban 10., hiszen már az is biztossá vált, hogy Dwayne Johnson nem tér vissza Hobbsként, mivel nincsenek jóban Vin Diesellel. Sőt, azt pletykálják, hogy Justin Lin is Vin Diesel akaratossága miatt fordított hátat a filmnek rendezőként – vagyis ezek alapján ideje lenne egy nagy, családi megbeszélésnek, hogy mindent tisztázzanak, és legalább az utolsó, 11. rész békében készüljön el.

A Halálos iramban 10. jelen állás szerint 2023. május 19-én kerül a mozikba, de könnyen lehet, hogy el kell halasztaniuk a bemutatót.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás