promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gigantikus bukás a Szerencsekerékben, Kasza Tibi teljesen kiakadt
Borítókép:  tv2play.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyetlen magánhangzó miatt bukott rengeteg pénzt a Szerencsekerék játékosa.

Jelenleg is nagy sikerrel fut a TV2-n a felélesztett Szerencsekerék című műsor, amit a visszajelzések alapján egyenesen imádnak a nézők, és ez leginkább Kasza Tibinek köszönhető, aki extra szórakoztató módon vezeti a műsort. Folyamatosan szórja a poénokat, érdekesek az interakciói a játékosokkal és tökéletesen diktálja a ritmust – de van, hogy olyasmi történik, amin még ő is kiakad.

A Szerencsekerék legutóbbi adásában Zámbó Árpy, a légiutas-kísérő Dalma, illetve a kígyókedvelő Vivi játszottak. Dalmának nagyon jól ment, már 1 millió és 10 ezer forintot gyűjtött magának, és éppen annak a küszöbén állt, hogy elmondja a megfejtést – de mindössze egyetlen magánhangzó miatt csúnyán elbukta az egész összeget, ettől pedig megfagyott a levegő a stúdióban.

A Szerencsekerék aktuális feladványa az ismert dalszövegrész, a „hogyha nékem sok pénzem lesz, felülök a repülőre” volt, Dalma pedig a nékem helyett a nekem szót használta a megfejtésnél, vagyis rengeteg pénztől kellett elbúcsúznia egy aprócska, de annál lényegesebb baki miatt – még Kasza Tibi is kiakadt, aki előtte próbálta figyelmeztetni őt, hogy figyeljen oda.

Dalma egyből tudta, hogy nagyot hibázott, meg is próbálta kijavítani magát, de akkor már késő volt. Utólag arra is rájött, hogy már felfedték az „e” betűket, így egyértelműnek kellett volna lennie, hogy nem a nekem, hanem a nékem a helyes szó. Végül Zámbó Árpy volt az, aki megfejtette a feladványt, ráadásul mondhatni énekelve tette ezt meg – az esetről itt lehet megtekinteni a videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás