promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A legpocsékabb Marvel-mozi a legnézettebb a Disney+-on
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Senki nem gondolta volna, hogy a Marvel éppen az Örökkévalókkal fog robbantani a Disney+ kínálatában, mégis így történt. Fontos hozzátenni a teljes igazsághoz, hogy az eredetiben Eternals-ként futó mű még így is csak a tizenharmadik legnépszerűbb egészestés alkotás volt Mickey Egéréknél. 

Hosszú szenvedés és tologatás, még a koronavírus-járvány(ok) utolsó durva szakaszában került mozikba az Örökkévalók. 2021 őszén azonban szinte a lehetetlennel próbálkoztak a Disney fejesei, mert a Bosszúállók látszólagos felbomlása és Thanos bukása után nehezen vette be a mozinézők gyomra a teljesen új karakterek tömkelegét. A pénztáraknál ugyan nem teljesített rosszul Chloé Zhao rendezése, lévén 400 millió dollát kalapoztak össze. 

Akkor több kisebb-nagyobb „cliffhangerrel" ért véget a film, de a kritkusok és a nézők egyöntetű negatív véleménye és kritikái után nehéz volt elképzelni azt, hogy folytatást kapna a már-már isteni erővel rendelkező hősök története. Egyelőre nincs is hivatalos bejelentés, ám állítólag még mindig tervben van az Örökkévalók második eljövetele. Ennek ágyazhat meg mai streaming hírünk. A Nielsen mértékadó mérése szerint 2022-ben az összes Marvel-filmnél népszerűbb volt az Eternals. A rendre lehúzott mozit ugyanis 4,236 milliárd percig nézték a Disney+ előfizetői. Bár ez a szám messze elmarad a tavalyi év abszolút platformrekordjától. A Disney+ legnézettebb alkotása az Encanto lett. Az Golden Globe-, és Oscar-díjas animációt 27,416 milliárd percen át bámulták tavaly a nézők. 

Az egyelőre levegőben lógó folytatással kapcsolatban az Örökkévalók egyike, a Kingot alakító Kumail Nanjani nyilatkozott a minap:

„Szívesen visszatérnék. Már nagyon várom, hogy mikor és hogyan fog megtörténni. Remélem, mmeg tudjuk csinálni. Nagyon jól éreztem magam ennek a karakternek a szerepében. Kár lenne, ha ennyiben maradna... és kész. De tudod, a döntés nem az enyém."

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás