promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Húha? Így néz ki 56 évesen a Monk, a flúgos nyomozó szőke csúcsbombázója
Borítókép:  Profimedia/© 2005 Vince Valitutti New Line Productions
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Emlékszel még a gyönyörű Traylor Howardra, Monk társára? A sorozatnak már 13 éve vége, így néz ki most a nyomozó asszisztense.

A Monk, a flúgos nyomozó egy ikonikus sorozat a 2000-es évek elejéről, bár Magyarországon szinte biztos, hogy sokan nem tudják, hogy igazából eredetileg 2002 és 2009 között futott Amerikában a USA Network-ön. Majd hazánkban először a TV2 tűzte műsorára a rengeteg kényszerrel küzdő, korábbi nyomozó történetét. A széria amúgy nyolc évadból áll, és összesen 125 rész készült el belőle. A nyomozót Tony Shalhoub alakítja, és nagyszerűen hozza a figurát, nem mellékes tehát, hogy a sorozat rengeteg díjat nyert az évek során.

Minden ott kezdődik, hogy Monkot súlyos családi csapás éri, így pedig fóbiái és kényszerei erősödnek, végül azonban újra a rendőrség kötelékében találjuk őt. A sorozatban nagyon fontos szerepet töltenek be, nagyon sok szállal kötik a valósághoz az asszisztensei őt, a harmadik évadtól pedig a gyönyörű Traylor Howard játssza Natalie-t.

Biztos, hogy ismerős számotokra a színésznő más sorozatokból is, hiszen karrierje során rengeteg szerepben tűnt fel, leghíresebb a Monkban játszot karaktere mellett a Két pasi - meg egy kicsi című szériában Sharon Carter karaktere. Ha pedig filmbéli szerepet kell emlegetni vele kapcsolatban, akkor talán a leghíresebb alkotás, amihez a tehetségét és a nevét adta, az A Maszk második része, amely a Maszk fia alcímet viseli.

Így néz ki most a gyönyörű színésznő, aki csak nagyon kevésszer mutatkozik a nyilvánosság előtt, nemrégiben egy Zoom-mmeting keretében láthatta őt a világ, a videó ott indul, ahol hallhatjátok őt beszélni is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás