promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durván meghízott az És megint dühbe jövünk szőke csinibabája, aki Zsugabubusnak hívta Terence Hill-t
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Öregkorára így meghízott az És megint dühbe jövünk formás szépsége?

45 évvel ezelőtt, 1978-ban mutatták be Olaszországban az És megint dühbe jövünk című filmet (Magyarországon 1986. július 13-án vetítette először a televízió), ami Bud Spencer és Terence Hill egyik legsikeresebb és legnépszerűbb közös filmje. Ezzel a produkcióval kapcsolatban nagyon sok érdekességet lehet olvasni az interneten: azt péládul tudtátok, hogy a Fárosz nevű ló, amivel Terence Hill futamot nyert, egy valóban létezett versenyló volt? Persze nem őt láthattuk Sergio Corbucci alkotásában, Fárosz ugyanis 40 évvel a film bemutatása előtt halt meg.

A magyar rajongói csoportban minden érdekli az embereket, amik a legendás pofonosztók életével és filmjeivel kapcsolatos, mostanában egyre felkapottabb téma az akkor és most témájú érdekességek. Ilyen típusú cikkeket mi is rendszeresen írunk, nem is olyan rég például találtunk egy magyar Facebook-oldalt, a Tizenhatos Dokkot, ahol rengeteg képet láthatunk Bud Spencer és Terence Hill filmjeinek forgatási helyszíneiről.

Ezeken a képeken megnézhetjük, hogy az elmúlt évtizedek alatt mennyit változtak azok a helyek, ahol annak idején a legendás pár forgatott.

De közkedvelt cikkek az "Így néz ki most"-anyagok is, amikben egy-egy mellékszereplőt mutatunk meg, hogy öregkorára milyenné is vált. Most az És megint dühbe jövünk szőke csinibabájának nyomába eredtünk. Kim McKay játszott azt a hölgyet, aki Nimfasékkal lógott folyamatosan, és Zsugabubusnak nevezte Terence Hillt. Az IMDb szerint a hölgynek nem is volt ezen kívül más szerepe - egyetlen filmben, és sorozatban sem játszott 1978 után.

Ha rákeresünk a színésznő nevére, gyakorlatilag semmit sem hoz ki róla: nem tudni, hogy mikor született, hogy hol élt, mit csinált a film után, mivel foglalkozott, és egyáltalán él-e még.

Azonban találtunk egy másik Kim McKay nevezetű hölgyet, aki hasonló korú lehet az És megint dühbe jövünk színésznőjével, és némi külső hasonlóság is van köztük. Ez a Kim McKay viszont környezetvédőként, nemzetközi kommunikációs és marketinges szakemberként van feltüntetve, a múltjában egyetlen szóval sem említik a filmes karriert, de az És megint dühbe jövünk-et sem. Így aztán rejtély, hogy valóban ugyanarról az emberről van-e szó, de ha nem, akkor mégis mi történhetett a filmben látható hölggyel?

(Fotók: IMDb/Australian Musem)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás