promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy világ aggódik Selena Gomezért, egyre súlyosabb az állapota
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az elmúlt évtized egyik legnépszerűbb énekesnője még Hollywoodból is kiszorulhat a rajta elhatalmasodó betegség miatt. Pedig Selena Gomez óriási világslágereket énekelt fel eddig az örökkévalóságnak, ám könnyen lehet, hogy egyre fontosabb lesz az egészségének megőrzésére koncentrálnia. 

Tavaly portálunk is többször megemlékezett arról, hogy az elmúlt bő húsz év sikereinek árnyékában a mindennapok nyomása, az állandó stressz jó eséllyel megárthatott Selena Gomez mentális és testi egészségének. A még mindig csak harminc esztendős énekesnő megannyi filmszereppel és zenei slágerrel a háta mögött mindig is boldogtalannak tűnt, szeme sarkából sosem láthattuk az igazán felszabadult örömöt. 

Talán általános szomorúságára a jogos magyarázat a lupusza, amely már a szellemi kiegyensúlyozottságára is hatással volt. A rajongók, az utca emberének negatív kritikáit egyébként sem túl jól viselő Selena az elmúlt években talán még inkább zárkózott lett. Pedig korábban éppen a szociális média egyik zászlóshajója volt a különböző profiljaival. Többek között ő volt az első ember, aki elérte a 100 millió követőt Instagramon. Természetesen más platformokon is roppant népszerűnek számít. Tiktokon 45,3 millió követővel rendelkezik, egyes videóit akár tíz milliónál is többen megtekintik. 

A lupusz egy olyan autoimmun betegség, amely többek között a szervezet változatos gyulladásaival is jár, és a korábbi panaszok szerint Gomez kisasszonyt még a mozgáskoordinációban, a finommorotikus gesztusokban is zavarja. A betegség miatt veseátültetésen esett sztár miatt igencsak aggódtak eddig is a rajongók, a legutóbb közzétett videója miatt pedig többen szóvá tették aggodalmukat. Selena egy nagyon aprólékos, de sebtiben megvágott Tiktok-alkotásban mutatja be sminktippjeit, ám szemmel látható kézremegése féltésre adhat okot. Igaz ez abból kifolyólag is, hogy az elmúlt években sokkal lassabb tempóban ad ki új számokat, utolsó szóló albuma még 2020-ban debütált. 

@selenagomez

PSA I got most of these products free. I ain’t just rolling like that everywhere. Use any serum to take off make up before washing. It breaks it up nicely. Also use a sponge to wipe eyes to treat eyes delicately when removing make up. K I’m done pretending I know what I’m taking about.

♬ Never Be Me - Miley Cyrus
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás