promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Oltári szőke csúcsbombázó: kivillant a rózsaszín bugyija az Amerikai pite-filmek elfeledett szépségének
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Biztos, hogy emlékszel még rá, csak pont nem ebből a filmből.

Az Amerikai pite-filmek a kilencvenes években egy egészen újfajta zsánert hoztak be a filmes univerzumba, 1999 óta már négy kanonikus rész született, majd még több, kánonon kívüli alkotás is napvilágot látott. A mainstream áramban lévő filmeket a kiegészítő alkotásokkal összeköti Jim faterja, aki szinte az összes alkotásban feltűnik. A rengeteg rész révén az Amerikai-pite filmes univerzum elképesztő mennyisésgű színésszel operál. Sok híresebb és kevésbé híres arc is felűnik bennük.

A hetedik Amerikaipite film címe A Szerelem Bibliája, és 2009-ben jelent meg, és ebben a filmben feltűnik Beth Behrs is, akit Magyarországon nagyon sokat ismerhetnek egy sorozatból, Az élet csajos oldala című szériából, amely a Comedy Central-on is futott. A hetedik Amerikai pite-film egyik főszereplője Beth Behrs, aki az egyik azon fiatalok közül,

akik a gimnáziumban megtalálják A Szerelem Bibliája címre hallgató könyve, amelyben számtalan szextrükk található.

Beths-et amúgy több sorozatban is láthattátok, legújabban például a CBS egyik sajátgyártású szériájában, a Jószomszédok című szituációs komédiában. De nemcsak filmekben szerepel, hanem képregényeket is ír a gyönyörű színésznő, aki Instagram-on is fent van, és rendszeresen közöl képeket is magáról.

És hogy mégis mi az a jelenet vele kapcsolatban, amelyet a YouTube a legtöbbett idéz, amelyet a legtöbbet pörgetik a userek, bizony Az élet csajos oldala című alkotásban megesik az, és erre épül éppen a rész szitkomja is, hogy a színésznő rózsaszín bugyiban szolgál fel a gyorsétteremben. A kapcsolódó videót IDE kattintva érhetitek el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás