promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fásy Ádám hatalmasat bukott, de ő csak nevetett rajta
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fásy Ádám mindössze 20 másodperc alatt bukott el több millió forintot.

Legendás művészekkel és televíziós személyiségekkel folytatódik a Szerencsekerék. Kasza Tibi nem kisebb személyt látott vendégül az ország legpörgősebb showjának szerda esti adásában, mint a magyar mulatószene Atyját, a Zeneexpressz Királyát, aki nélkül ma már elképzelhetetlen egy falusi főzőverseny. Fásy Ádám magabiztos játékkal menetelt az egész játék során, többször is jól oldotta meg a feladványokat, így aztán a fordulók során bezsebelt több garantált tárgynyereményt: egy olaj nélküli sütőt és egy vezeték nélküli fülhallgatót.

Fásy Ádám aztán 1 millió 900 ezer forinttal jutott be a fődíj játékba, de ott sajnos már nem volt vele a szerencséje. Ádám nem a legjobban válogatta össze a betűket, így mindössze két mássalhangzóból és egy magánhangzóból kellett volna kitalálnia az utolsó feladványt.

A témakörből kiindulva talán a feladvány első fele, a "világító" még meg lett volna, de a második szónál - amiből egyetlen betű sem volt meg - valószínűleg minden tv-néző tanácstalanul vakargatta a fejét.

Bár Fásy Ádám hatalmasat bukott, hiszen csaknem 2 és fél millió forint volt a tét, de ő csak nevetett rajta, és a tárgynyeremények mellett az élménnyel távozott a stúdióból.

A Szerencsekerék csütörtöki adásában nem kisebb személyt láthatunk majd pörgetni, mint Rózsa Györgyöt, aki elég sok rosszat hallott korábban Kasza Tibiről, de most elmondása szerint teljesen megváltozott róla a véleménye, hiszen a műsorban egy nagyon jó embert ismert meg benne.

Hogy aztán Rózsa Györgynek több szerencséje lesz-e, mint Fásy Ádámnak, vagy ő is elbukik az utolsó feladványnál - ha bejut a fődíj játékba -, az az esti adásból kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás