promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyarul is hidegrázó a legújabb Marvel-film előzetese
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Korábban egy sorozatban, a Tom Hiddleston jutalomjátékának számító Lokiban már találkozhattunk a hatalmas fenyegetést jelentő, nehezen behatárolható természetű Kanggel. A Hódító becenévre hallgató nemezist Jonathan Majors játsza az idei első szuperhős-produkcióban. 

A főszereplő természetesen most is az a Paul Rudd lesz, aki a közkedveltté vált Scott Langet alakítja majd legújabb filmjében, a Hangya és a Darázs: Kvantumániában. A magyar filmszínházakban február 16-án bemutatásra kerülő film a Marvel szuperhős-univerzumának jelentős mérföldkövet jelentő darabja lesz. Ugyanis ez az alkotás vezeti fel azt az ötödik fázist (melybe rengeteg sorozat mellett több mozi is fog tartozni), amikor végre igazi irányvonalat kap a nagy egésszé érő cselekmény, és megismerjük a főgonoszt, aki az első úgynevezett sagaban Thanos volt. Mint ismert, a lilaszínű karaktert végül egy nagy összefogással és az időutazás ötletével sikerült legyűrni. 

(Fotó: Profimedia)

A komoly áldozatok, és a legendás csettintést követően eltelt öt év, és több hős is elporladt állapotban leledzett, míg életben maradt társaik és a nagyvilág élte a mindennapjait. Hősünk, Scott Lang a Bosszúállók: Végjátékban ugyan örömmel konstatálta a kvantumvilágból való visszatérése után, hogy a lánya túlélte Thanos tettét, ám mostanra rájött, hogy rengeteg mindenről lemaradt Cassie életében. Ez, és Kang világuralmi ármánykodása, a multiverzum összeolvasztásának felelőtlen álma az, mely a jövő hónapban érkező mozi alapkonfliktusait szolgáltatja. És melyhez most kaptunk egy újabb remek, szinkronos ízelítőt:

Az idei évben még kétszer mehetünk moziba Marvel filmet megtekinteni, melyek egyértelmű részei az MCU-nak: május 4-én érkeznek a Galaxis Őrzői a harmadik kalandjukkal, majd Marvel Kapitány is tiszteletét teszi a Marvelekben júlis 27-én. Jonathan Majors-t viszont már március 2-tól újra láthatjuk a Creed 3-ban, ahol ő lesz az ifjú Apollo barátból lett ellensége/ellenfele. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás