promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hangya halálát spoilerezi el a Kvantumánia új előzetese? Drámai fordulattal indulhat a Marvel 5. fázisa
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Óriási veszteséget vetít előre A Hangya és a Darázs: Kvantumánia új előzetese.

Vigyázat! Ez a cikk lehetséges spoilereket tartalmazhat a február közepén érkező A Hangya és a Darázs: Kvantumánia cselekményével kapcsolatban!

Újabb előzetes érkezett a Marvel 5. fázisát beindító A Hangya és a Darázs. Kvantumániához, ami február 16-án debütál a magyar mozikban. A szuperprodukciót az a Peyton Reed rendezte, aki az első két Hangya-filmet is készítette, de ez már egyáltalán nem az a humoros, laza, és könnyed képregényfilm lesz, mint az előzők.

A Marvel Filmes Univerzum 4. fázisa nem igazán bővelkedett kiemelkedő produkciókban: a Fekete Özvegyet sokan egy megkésett feleslegnek tartják, az Örökkévalókat egy dögunalmas művészfilmnek, a Doctor Strange az Őrület multiverzumában-t egy röhejes hókuszpókusznak, a Thor: Szerelem és mennydörgés-t egy csalódáskeltő baromságnak, míg a Fekete Párduc 2-t egy vontatott siratódalnak. Egyedül a Pókember: Nincs hazaút, és a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája tudta lenyűgözni a rajongókat, míg a sorozatok közül a Holdlovag, a Loki, a WandaVízió, a Mi lenne, ha...?, és még talán a Sólyomszem volt képes arra, hogy elnyerje a tetszésüket.

A felemás fogadtatásban részesült 4. fázis után most itt az idő, hogy újra bekeményítsen a Marvel, és úgy látszik, erre minden esély megvan, hiszen A Hangya és a Darázs: Kvantumánia új előzetese egy olyan látványfilmet ígér, ami tele lesz fordulatokkal, drámával, és súlyos veszteségekkel. Nagyon úgy fest, hogy Thanos csak légypiszok volt Kang, a Hódítóhoz képest, aki büszke arra, hogy egy másik idővonalon és másik univerzumban már végzett a Bosszúállókkal.

Szemlátomást most arra készül, hogy Scott Lang-en keresztül kilépjen a Kvantumvilágból, és a fő idővonalon is megsemmisítse a földi hősöket. Ehhez azonban el kell nyernie Hangya bizalmát, felajánlja neki, hogy megadja neki azt, amire a legjobban vágyik, és ami miatt oly sokat veszített már: időt. Az előzetesből kiderül, hogy Scott rájön, mi Kang valódi szándéka, és szembe is fordul vele, ez azonban az életébe kerülhet. Könnyen lehet, hogy Hangyát most láthatjuk utoljára a Marvel Filmes Univerzumban, hiszen Kang olyan ellenfél, akit nem egyszerű legyőzni.

A Hangya és a Darázs: Kvantumániához magyar feliratos előzetes is készült, amit alább nézhettek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás