promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki 54 évesen a Csillagközi invázió csúcsbombázója, akiért egykor magyarok tízezrei bolondultak
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki most a gyönyörű Dina Meyer.

A kilencvenes években elképesztő kultfilmek születtek, amelyekért ma is bolondulunk. Magyarországon ilyen alkotás a Csillagközi invázió című film is, amely annak ellenére lett óriási siker, hogy bizony a kezdetek kezdetén megbukott.

A Csillagközi invázió a kilencvenes évek végének egyik legkedveltebb alkotása, egy háborús, akciókkal és csatajelenetekkel telezsúfolt film, amely egy fullosan ironikus hangvételű propagandafilm is egyben magáról a háborúról, és nem mellékesen a propaganda működéséről. Ahogy sokkal sötétebb lett a világ, úgy kezdtek tehát egyre jobban rájönni a film valódi mondanivalójára, elnyújtva ugyan, de bombasztikus siker lett az elején meg nem értett film.

A filmet a víziókkal teli nagy alkotó, Paul Verhoeven rendezte, akinek többek között olyan nagyszabású filmeket köszönhetünk még ezen popkulturális gyöngyszem mellett is, mint az Arnold Schwarzenegger főszereplésével befutott Emlékmás vagy éppen a Robotzsaru.

Az 1997-ben készült Csillagközi invázió amúgy az 1959-es regény alapján született.

A filmben olyan nagyszerű színészek tűntek fel, mint az egyik leggyönyörűbb James Bond-lány, Denise Richards, vagy az Így jártam anyátokkal című sorozattal szupersztár státuszba kerülő Neil Patrick Harris. És persze itt van Casper Van Dien, aki a mű abszolút főszereplője volt. Ám volt itt még egy szereplő, akiért bizony nagyon odavoltak a férfiszívek a kilencvenes években. Ő volt Dina Meyer, aki csak mellékszereplő a filmben, ennek ellenére a legszexibb jeleneteket neki köszönhetjük.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás