promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most a Csillagközi invázió bogárzúzó szuperfickója, Casper Van Dien, akiért egykor fél Magyarország rajongott
Borítókép:  ©1997 Sony Pictures/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Casper Van Dien idén lesz 54 éves.

A Csillagközi invázió a kilencvenes évek végének egy ikonikus alkotása, egy háborús film, amely tulajdonképpen egy meglehetősen ironikus hangvételű propagandafilm a háborúról. A filmet Paul Verhoeven rendezte, akinek többek között olyan filmeket köszönhetünk ezen popkulturális gyöngyszem mellett is, mint az Emlékmás vagy a Robotzsaru. Az 1997-ben készült film amúgy az 1959-es regény alapján készült, és az Amerikai Egyesült Államokban totál anyagi bukás volt, de nem úgy Európában, ahol imádták az emberek, és sokkal jobban megértették a mű karikatúráit, ironikus hangvételét.

A filmben olyan nagyszerű színészek tűntek fel, mint az egyik leggyönyörűbb James Bond-lány, Denise Richards, vagy Az így jártam anyátokkal szupersztár státuszba kerülő Neil Patrick Harris. És persze itt van Casper Van Dien, aki a mű abszolút főszereplője volt.

Ha a Csillagközi invázióról beszélünk, szinte biztos, hogy ő ugrik be mindenkinek először Magyarországon is. Casper Van Dien amúgy később feltűnt a film folytatásában is, a harmadik részben is, de akkor már mint egy katonai csúcsvezér.

Casper Van Dien folytatta filmes karrierjét élete nagy dobása után, így rengeteg alkotásban láthattuk később is, de ezek közül nagyon kevésről mondhatjuk csak el, hogy A-kategóriába sorolhatók lennének. Kevesen tudják, de a színész egyik lánya, Grace Van Dien már számos nagyszabású netflixes sorozatban szerepelt, így például ő játszotta Chrissy-t is a Stranger Things-ben.

Így néz ki most Casper Van Dien, aki a videóban beszél lánya sikereiről is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás