promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy titok derült ki a Fekete Vonat balhéjáról: erre költötték el az Arénás koncerten befolyt pénzt a tagok
Borítókép:  Fekete Vonat official
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

L.L. Junior már fel is ajánlotta az összeget a Cseppkő Gyermekotthon lakóinak, ahogyan ígérte.

A Fekete Vonat óriási bulit csinált az Arénában, de azt nem tudták elérni, hogy a minőségi fellépés gazdaságilag is sikeres legyen. Ugyebár a csapat a Budapest Parkban is színpadra állt volna, de ott L.L. Junior már bejelentette, hogy az Arénás fellépés volt az utolsó koncertjük.

Az előadók és a szervezők között komoly vita alakult ki az este után. Akkor a bulit szervező cég vezetője, Balassa János is megszólalt, aki kiemelte, hogy nagyságrendileg összesen annyi nyereségünk lett, mint amit Mohamed Fatima felvett előlegnek, ami állítólag 4 millió forint.

Beat is 4 millió forint előleget kapott, és ezt nem is fogják tőlük visszakérni a szervezők. Az egyik neve elhallgatását kérő szakember azt nyilatkozta a Borsnak, hogy ebből ilyen hatalmas botrány lett, az főleg a Fekete Vonat tagjain múlt.

„Ezek olyan szakmai titkok, szerződésben rögzített adatok, melyek nem nyilvános információk. Nem szokott, sőt nem is szabadna olyannak elfordulnia, hogy nagy nyilvánosság előtt az előadók hangoztatják, milyen juttatás érte a markukat. Ezek az információk nem tartoznak a közönségre”

- mondta a lapnak a szakértő.

Korábban a Bors arról is lerántotta a leplet, hogy Mohamed Fatima például egy autót vett magának az Arénás pénzből, ráadásul a biztos állását hagyta ott a koncertért, míg Beat egy nagycsaládot tart el, szóval volt hova tennie a pénzt.

A Blikk közben arról számolt be, hogy L.L. Junior azt a másfél millió forintot, amit a január 7-i Fekete Vonat-koncert után bevételként kapott, nem olyan rég átadta a Cseppkő Gyermekotthon kis lakóinak. Ő már korábban is arról beszélt, hogy a saját részét mindenképpen jótékony célra fogja szánni.

„Nincs konfliktus köztünk. Mindegyikünknek rálátása van a számlákra, a számok pedig magukért beszélnek”

- tette hozzá az előadó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás