promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tényleg kilátszik Sári Évi bugyija? Most mindenki ezen vitatkozik
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő merész ruhát vett fel egy látványos show-hoz.

Ahogy telnek az évek, úgy lesz egyre profibb és érettebb Sári Évi előadásmódja. A 45 éves színész-énekesnő megint olyan dologba fogott, amire muszáj odafigyelni, és nem mellesleg újra, sokadszorra levette vele a lábáról a rajongóit.

A szőke szépséget a Splash együttes tagjaként ismerhette meg a magyar közönség 2001-ben, aztán szerencsét próbált műsorvezetőként a TV2-n, illetve a VIVA zenecsatornán, és közben szorgosan építgette színházi karrierjét is.

Azt már megszokhattuk, hogy Évi rendszeresen merész privát fotókkal jelentkezik a közösségi médiában egy-egy egzotikus nyaralása során, olyan azonban ritkábban fordul elő, hogy a munkája is „ledérséget” követel meg.

Most azonban a budapesti Kiosk étteremben producerként és énekesnőként vesz részt egy különleges vacsorashow-ban, amely könnyed és pikáns szórakozást kínál az étel mellé a vendégeknek.

A produkció a True Colors (Valódi színek) címet viseli, és december 30-án indult útjára. A modern revü hat műsorblokkból épül fel, és popslágerekre épül, közben pedig lélegzetelállító énekes és táncos produkciók, vérpezsdítő formák és színek, lenyűgöző artistaelemek csábítják el a közönséget.

„Most szombaton ismét szeretnénk elkápráztatni Titeket! Gyertek, és egyszerűen csak érezzétek jól magatokat! Ami vár rátok: modern revü, 4 énekes, 10 táncos, 2 artista, flamenco táncosnő, isteni ételek-italok, laza, kötetlen hangulat, ahol akár Te is a műsor részévé válhatsz egy kis tánc erejéig, ha úgy tartja a kedved!”

– írt kedvcsinálót Évi az Instagram-oldalára. Mellé pedig egy olyan videót tett ki illusztrációként, amelyben elképesztően rövid rózsaszín szoknyácskában pörög egy karikán, majdnem tökéletes belátást engedve a ruhadarab alá. A legtöbben persze azon morfondíroznak a rajongók közül, hogy látható-e az énekesnő bugyija – vagy még annál is több.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás